| UchihaShisui88 a întrebat:

O sa va spun ceva care poate ar parea banal, dar am nevoie de niste raspunsuri sa incep Anul trecut pe clasa a 7a mam indraagostit de o fata foarte frumoasa si chiar mam inteles bine cu ea spre surprinderea mea de fapt chiar a adaugat id fara sa il cer pe al in fine...dar acum pe cls a 8a vreau sa zic ca fata pe care o stiam eu nu prea mai e ...pentru din vara ea cu alte prietene stau toata ziua pe facebook cu nu stiu cati prieteni deja sunt un nimeni in fata ei, sia schimbat id si nici nu vrea sa mil adauge pe al meu si mare vina pe facebook si prietenile astea care sau facut vreau sa zic se termina a 8a ea merge la alt liceu si gata sad stiu e mult si foarte banal pentru dar am nevoie de parea altora daca sunt de acord ca facebook chiar e ceva nefolositor

1 răspuns:
| Elvina a răspuns:

Se vede că iubești pe fata asta. Prima dragoste nu se uită niciodată. Vorbește cu ea când e singură, nu în preajma celorlalte fete. Întreab-o ce a făcut-o să se schimbe atât de mult și să te lămurească dacă te iubește sau nu, dacă ai fost doar o joacă pentru ea sau nu. Succes!