CAuta o firma de detectivi si caut o vezi ce face in fiecare minut si gata. ok
Sa zicem ca o stiu.De ce ti-as descris-o si m-ai ales de ce ti-as spune ce legatura am eu cu ea? Nu o cunosc, dar daca as cunoaste-o, nu ti-as spune
Auzi mah, pe tine te doare cumva capu? . bine zis. te-as injura. da am cenzureaza aistia.cu ce te **** pe tine treaba despre viata mea? deci chiar n-ai ce face? aloo! ia-ti o viata si las-o pe a mea in pace ca numa tu imi lipsesti.hai pa. aa da.PS:eram la scoala 5
Auzi maah.pe tine te doare cumva capu? bine zis, te-as injura da ma cenzureaza aistia...cu ce te **** pe tine carei treaba cu viata mea? aloo! ia-ti o viata si las-o pe a mea in pace ca numa tu imi lipsesti.lasama in **** mea frate in pace. hai pa... aa da. PS:eram la scoala 5
XD da ba o stiu e o fata mica blonda din cls cu mine si n-am nici o legatura cu ea da ma rog ma stii deja cine sunt
Ba Ciobane eu o stiu e o fata mica blonda din cls cu noi in caz ca nu stii XD si astia mint de ii doare
Ba Ciobane nu te superi ca i-am dat si ei linkul nu? ^^ eh oricum nu conteaza ca tot i l-am dat
Catalin_Rosca_1948 întreabă: