Hmmm, chit ca risc sa par ridicol. M is-a intamplat asta, in clasa a 9 -a. Ma jucam prin hol cu baietii si accidental am dat peste o fata, mi-am cerut scuze, desigur, insa din pacate ea era tot un fel de mahalagioaica si o repetenta, nu am putut evita "bataia". Mi-a fost aplicata o corectie de vreo... 5 palme peste fata. Iar apoi nu am mai avut altercatii, doar ca tot timpul ma simteam stanjenit cand treceam pe langa ea. Politia Romana mi se pare un pic PREA exagerat, evit-o cu tot dinatinsul si te rog frumos sa o ignori, stii vorba aia "Indiferenta ucide omul" Tu esti fata, ai 18 ani. Foloseste acest lucru, sunt sigur ca poti vraji un baiat mai mare de circa 25 de ani sa iti ia apararea... sfatul meu, te rog sa il iei in considerare
Pai daca e proasta si vrea sa-ti faca chestia asta, incearca sa fi mai tacuta si s-o eviti.
Nu e un semn de frica, decat in lumea ei bolnava. In lumea ta e un semn de inteligenta pentru faptul ca nu lasi oameni din astia tampiti sa umble pe orbita ta.
Las-o sa vorbeasca ce vrea, las-o sa se ia de tine, sa te barfeasca.
E doar praf sub picioarele tale, ai si 18 ani... chiar te lasi jignita de praf? Eu sincer nici nu-l aud, si nici nu bag de seama ca exista... bag de seama ca exista doar oamenii pe care-i respect si ii admir.
Cum ai ajuns sa te intersectezi cu o ganganie in gen, n-am idee evita asta pe viitor, n-are nici un rost si doar te enervezi degeaba.
Draga mea, poti apela la Politia Romana! De asta exista, nu-i asa? Sa ajute in anumite cazuri cetatenii acestei tari. Nu iti fie frica sa apelezi la politie, nu este o rusine . Si apropo, daca este o mahalagioaica se calmeaza usor cu politia . Sper sa te ajut! Nu uita, bataia nu rezolva NIMIC.