Ii explici prietenei tale (cea noua) ca prietenii sunt pretutindeni...nu poti sa ai doar o prietena pentru ca cealalta se supara daca ai mai multe... oricum e decizia ta! Tu alegi...care e o prietena mai buna? Cea veche sau cea noua? Katy...asta e decizia ta, nu trebuie sa te iei dupa altcineva, tu hotarasti! Daca cea noua nu e de acord sa te impaci cu cealalta mai bine renunti la ea adica la cea noua...astea sunt copilarii...repede vin, repede trec...si eu am avut o cearta din-asta... dar ne-am impacat... a fost decizia mea...acum e decizia ta!
Tu ai verificat cumva ce ti-a spus vechea prietena despre actuala? Sau obisnuiesti sa crezi orice zvon? Cred ca, inainte de a te supara pe amica ta, trebuia sa vorbesti cu ea, sa ii spui ce ai auzit despre comportamentul sau si sa o intrebi daca este adevarat. Sa ai prieteni e o chestie importanta, nu stiu cat e de intelept sa ii arunci la primul zvon. Cat despre prietena cu care ai iesit, prietenii adevarati nu isi conditioneaza prietenia (daca te impaci cu ea, cu mine nu mai iesi) si nici nu sunt egoisti in relatie. Gandeste-te bine la ce ai de facut.
Pf.niste copilari.
Asa sunt 'prietenele' ...eu zic ca mai intai sa verifici daca ce spune ea, este adevarat.
Ohh. dar mai lasati de la voi...nu va mai certati din niste nimicuri... e absurd...
Uite katy... in ziua de azi toata lumea vorbeste aiurea. Cum spune si psiholoaga... tu trebuie(dupa parerea mea) sa vb cu prietena ta, ma refer la cea despre care crezi ca a zis ceva despre tine si sa- i spui absolut totul... sunt sigura ca ea iti va spune daca a zis ceva sau nu si nu trebuie sa iei in seama tot ce zic ceilalti... trebuie tot timpul sa te asiguri de acel lucru... sper sa te impaci cu ea... si te-as ruga sa ma anunti
Asa este cand ai multe prietene... una si buna.Lumea este rea si nu se bucura de binele celui de langa el si uite asa incep sa vorbeasca pe la spate, uite ce are, uite ce face si lucruri de genul acesta, acestea nu sunt prietene care te toaca pe la spate. O prietena trebuie testata in anii la rand si apoi o declari prietena, ca niciodata nu stii de unde sare iepurele, si uite asa mai iei o lectie de la viata. Dar prietena care ti-a spus ca te barfeste pe la spate merita osteneala sde a se considera o prietena? asta ar fi intrebarea finala.
Katy faci ce vrei... Problema ta daca te impaci cu Deea... Dar nu ma astept ca voi doua sa va impacati cu mine.Si sa stiti ca doare...In fine... Pentru tot ce am zis sau am facut si te-a suparat... Poate am gresit ca sunt om si eu...Imi cer iertare. .Si vreau sa spun ca-mi pare rau...Dar...Pe voi nu va intereseaza asta... E viata ta... Oricum: Suflet de copil, Lacrimi de adult Si esenta tare Asta-i fetita care te-a ridicat in picioare. App... Vreau sa iti multumesc tie.Si pe aceasta cale si lui Deea pentru toate momentele peterecute impreuna... Ii multumesc mult lui Deea pentru ca a fost langa mine la rau. .Si spune-i k eu n-am uitat seara aia in care mi-o plans la telefon dupa... Sa nu mai zic cine... Ramai cu cine vrei... E tot de ceea ce aveam de spus...Scuze!