Fara chirie, fara servicii doar pentru mancare 800 si alte necesitati, mai ales cu copil e ok
Pai daca ai si copil mic.....probabil ca din aceasta cauza cheltui mult dar totusi fi mai economista e cam multaltii cheltuie o familie intreaga 800 ron intr-o luna...
Eu cheltui cam 1000 lei pe luna, fara sa pun la socoteala chiria, scoala, abonamente si alte cheltuieli fixe. Si nu am copil mic, asa ca eu zic ca te descurci foarte bine.
Nu cheltuesti mult. Mai ales ca ai si copil...la copil ii trebuie pempars, si nu numai asta, ii trebuie doarte multe, si mai ales ca mai ai nevoie si tu.
Eu cheltuiesc cam 100 lei / saptamana.Asta cand nu imi cumpar haine...nu am majorate...sau alte cheltuieli de genu.
Ar cam trebui sa reduc din cheltuieli....sa ma pun pe economisit
Pai cu copil cu tot e normal sa iti ajunga doar 2 saptamana. 800 RON... dar singura e totusi cam mult
Eu cheltuiesc km 50 lei pe saptamana numai la scoala+cheltuielile p haine+mai ies in oras cu fetele, sambata undeva in club
aolo nu stiu c se va face mama cu mine
cred ca t descurci destul de bine...daca ai strictul necesar si nu iti lipseste nimic at nu ai dc sa t plangi
patrizia696 întreabă: