| madonica a întrebat:

Oameni buni cat timp va ajung voua 800 ron? poate sunt eu prea cheltuitoare caci mie imi ajung doar 2 saptamani(am si un copil)

Răspuns Câştigător
| amberjuly a răspuns:

Fara chirie, fara servicii doar pentru mancare 800 si alte necesitati, mai ales cu copil e ok

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai dar esti prea cheltuitoare, guvernul a calculat ca un roman poate supravietui cu 600ron o luna de zile fara a face gainarii, offf cheltuitoare mai esti...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sorry... e situl de vina, nu se mai afisa.happy

| alixa a răspuns:

Si mie cam tot 2saptamani, fara excese si n-avem decat un pisic happy

| ingerasfarapereche a răspuns:

Pai daca ai si copil mic.....probabil ca din aceasta cauza cheltui mult dar totusi fi mai economista e cam multwinkingaltii cheltuie o familie intreaga 800 ron intr-o luna...tongue

| psiholoaga a răspuns:

Eu cheltui cam 1000 lei pe luna, fara sa pun la socoteala chiria, scoala, abonamente si alte cheltuieli fixe. Si nu am copil mic, asa ca eu zic ca te descurci foarte bine.

| dulshe a răspuns:

Nu cheltuesti mult. Mai ales ca ai si copil...la copil ii trebuie pempars, si nu numai asta, ii trebuie doarte multe, si mai ales ca mai ai nevoie si tu.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu cheltuiesc cam 100 lei / saptamana.Asta cand nu imi cumpar haine...nu am majorate...sau alte cheltuieli de genu.
Ar cam trebui sa reduc din cheltuieli....sa ma pun pe economisit

| JackieSue a răspuns:

Pai cu copil cu tot e normal sa iti ajunga doar 2 saptamana. 800 RON... dar singura e totusi cam mult big grin

| andreea_8479 a răspuns:

Eu cheltuiesc km 50 lei pe saptamana numai la scoala+cheltuielile p haine+mai ies in oras cu fetele, sambata undeva in clubbig grin
aolo nu stiu c se va face mama cu minebig grinhee hee
cred ca t descurci destul de bine...winkingdaca ai strictul necesar si nu iti lipseste nimic at nu ai dc sa t plangiwinking

| CrucifiedCountess a răspuns:

Dar esti mamica singura?