| Mandy a întrebat:

Oameni buni, cum va relaxati voi? Cea mai buna metoda care va scapa de stres. Toti vor primi vot, si cea care-mi place, funda :*

Răspuns Câştigător
| adee_4040 a răspuns:

Sa pui pe cineva sa-ti faca masaj s-au asculta muzica ori fa sport, alearga c-am o ora si apoi fa-ti un dus si culcate happy cand te trezestii o sa fii ca nouaaabig grin

8 răspunsuri:
| yaVanilla a răspuns:

Pai ascult muzica big grin
si mananc inghetata :X (aici depinde oh go on )
ma gandesc la lucruri care imi plac sau desenez tongue

| katy a răspuns:

Eu ma relaxez prins dans si ascultand muzica, iar mai nou prin exercitii de gimnastica si stretching

| speranata a răspuns:

Eu cand ma relaxez. ascult melodia mea preferata, stau in pat, si pun pe cineva sa-mi faca masaj. ca sa ma relaxez fac o baie cu spuma si stau pur si simplu.straight facesau vorbesc la telefon
te pup si sper daca vei aplika ce fac si eu ca sa ma relaxez sa reusesti

| KaRa23S a răspuns:

Stau in pat vreo cateva minute incep sa rad asa ca proasta de greutatile pe care ma gandesc ca trebuie sa le infrunt, ma duc la calc, mor de melancolie, chem o fata si iesim afara...

Răspuns utilizator avertizat
| Loryoficial a răspuns:

Eu ma ma joc cu cainele meu sau fac negative si versuri si creez melodii frumoasewinking dupa care stau in baie in cada in apa fierbinte! dupa care ies pe afara si ma distrez... uit de toate grijile si ma simt bine!

| usy313 a răspuns:

Ma pun pe pat in intuneric si cu castile la maxim :X

| mcristinna a răspuns:

Pai eu ascult o melodie care imi place.care imi aduce aminte de o anumita perioada fericita din viata meathinking

sau imi sun o prietena si ne aducem aminte de ceea ce am facut impreuna:d