Mie personal imi place Sims 2 3'ul mi se pare prea. nu stiu, is prea putine chestii din care sa alegi asa ii ok da no 2 imi place in mod special
In The Sims 3 jucătorul va avea posibilitatea să creeze simşi complet unici, având în vedere alegerea personalităţii, greutatea, culoarea părului şi frizura, hainele, trăsături rasiale, etc. Simşii vor putea fi musculoşi, graşi sau medii. Structura corpului simşiilor se va putea schimba în joc depinzând de ce şi cât vor mânca. Se vor putea adăuga pistrui, iar tonurile pielii vor fi complexe, nu doar nuanţe, ca în Sims 2. Şi trăsăturile de caracter au fost îmbunătăţite. Bebeluşii vor avea două caracteristici morale de bază şi vor acumula până în stadiul de adult 5 trăsături cu care vor rămâne toată viaţa. Trăsăturile sunt moştenite de la părinţi, însă pot fi influenţate şi de modul de viaţă, iar jocul ne va pune la dispoziţie peste 70 de trăsături din care să alegem. Un sim nu poate fi creat alăturând trăsături contradictorii, iar la fiecare trăstură, se adaugă anumite comportamente. Spre exemplu, simşii neîndemânatici, vor strica adesea lucrurile cu care intră în contact, iar cei foarte impulsivi, îi vor enerva pe cei din jur.
Slujbele disponibile vor fi ca şi până acum politics, criminal, military, science, chef şi entertainment, însă în Sims 3 fiecare serviciu se va divide în diferite ramuri. Spre exemplu, dacă doi simşi lucrează în acelaşi domeniu, fiecare poate promova în mod diferit şi în momentul în care au atins apogeul, pot primi în continuare măriri de salariu. În plus, simşii vor putea lucra şi part-time sau peste program dacă vor să câştige mai mulţi bani. Fiecare domeniu de lucru are o clădire în oraş. Simşii se pot angaja la un loc de muncă disponibil în respectiva clădire şi chiar dacă în timpul programului de lucru ele sunt ascunse în clădire, jucătorul le poate influenţa comportamentul într-o anumită măsură. Copiii şi adolescenţii vor merge în continuare la şcoală, dar acum îşi pot face temele pe calculator sau cu ajutorul cărţilor din bibliotecă la fel ca în University. Toate slujbele isi pot chema angajatii in plus la munca din cauze de serviciu.
HEy deci nu ca este mai nou sau ceva de genu dar eu am sims 3 si imi place mai mult! pare mai real
Cel mai misto e THE sims 8 in 1 adica prima varianta cu prelungirile lor combinata e mortala daca mai si descarci niste obiecte care sa te ajuta sa trisezi, ti le dau eu unele, te ajuta sa te reimprospatezi, sa iti schimbi personalitatea sa iti faci dintr-un click tot la body mecanical etcsi iti dreseaza cainele si te ajuta sa iti faci cati prieteni vrei tu + bani si coins magici asta doar unul iar altele te ajuta sa faci magie fara ingrediente = ca sunt fete noi foarte misto celelalte 2 ma plictisesc