| Geanin a întrebat:

Oamenii pot ajunge sa te urasca pentru ca esti sincer cu ei si nu le spui ceea ce vor sa auda sau ceea ce "trebuie"?

4 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Nu, si chiar nu conteaza, sunt tot felul de persoane, nu ai cum sa le faci fericite pe toate, si nici nu este treaba ta. Este treaba fiecaruia sa isi gaseasca fericirea, asa ca nu te mai gandi cum sa vorbesti cu lumea doar doar sa nu spui ceva care supara. Eu unul spun ce gandesc, da primesc priviri suparacioase, da se mai supara lumea pe mine, dar sa stii ca multa lume mi-a spus ca este chiar bine ca spun ce gandesc, evident mai putina lume, dar nici nu vreau sa ma placa toata lumea. Conteaza sa fi asa cum esti si cine vrea sa fie in preajma ta te va place asa cum esti.

| RAY a răspuns:

Categoric pe mine ma urasc toate fetele de asta

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Raspunsul la intrebarea ta este "DA"!
De foarte multe ori *aproape mereu*... daca esti sincer pierzi. De exemplu daca ai o prietena mai plinuta. Ea te intreaba daca este mai asa... Tu ce-i raspunzi? Normal ca esti un prieten bun si esti sincer. Ei bine, daca faci asta atunci cel mai probabil nu o sa mai fie prietena ta.

Daca minti si spui ca "Arati perfect asa cum esti" atunci cel mai probabil o sa spuna "Aww" sau "Merci"s.a.m.d.

Mi s-a intamplat de multe ori ca cineva sa-mi ceara o parere despre un lucru pe care il detest. Normal ca acele persoane au inceput sa ma evite.

Nu conteaza daca un lucru este adevarat sau nu. Atunci cand spui ceva trebuie sa te gandesti numai la impactul pe care il are asupra persoanelor care te asculta.

Este doar parerea mea.Bafta!

| Divy a răspuns:

Da, dar așa e cel mai bine doar dușmani se gândesc mai mult la tine ca prietenii.
Îi doare orgoliu lor ăla mare și imens pentru că și ei știu adevărul.Ei preferă să trăiască cu minciuna până când? Mai bine suferi acum și puțin decât mai încolo și mai mult