Este o diferență ok de vârstă, puteți avea o relație, nu ar avea de ce să te refuze din cauza vârstei, poate din cauza fratelui tău ca să nu îl supere să nu se certe cu el, cel mai bine vorbește cu fratele tău mai întâi, dacă îți dă el aprobarea, poate chiar el o să vă facă lipeala.
M-am gândit si la chestia asta, dar mă gândeam ca poate fratele meu nu va lua lucrul asta în serios și poate va spune că este numai pe moment și lucruri de genul după care ar încheia conversația cu un misto din ăla puternic dezvoltat?
Am vrut să pun un emoji, dar nu mă lasă, ca idee :*)
Sau ai putea sa mai aștepți puțin până faci 18 ani si atunci chiar nu mai trebuie să dai explicații nimănui, poți să faci ce vrei și sa ai relație cu cine vrei tu. Nu e ilegal nici la 17 ani cu 21 să știi, puteți avea și relații sexuale că nu ar fi ilegal. Dar ca să nu se supere nimeni, poți începe o relație inocentă, bazată doar pe flirt și conversații, iar după 18 ani să treceți la următorul nivel.
La asta chiar nu m-am gândit, mersi muuuult de tooot
Și eu mulțumesc de fundă! Sper să iasă ceva bun, să vă dați o șansă măcar. Succes!
Mulțumesc frumos!
Problema ar fi parintii tai, daca accepta sa iesi cu baiatul asta de 21 de ani, nu fratele tau.
Mama și tata îl cunosc pe el încă de când era în primară, deja face parte din familie :*)
Am vorbit și cu mama legat de el și mi-a spus că e bucuroasă că măcar am ales pe cineva pe care îl cunoaște și în care și-ar putea pune încrederea, mi-a mai spus să am grijă și toate cele și să iubesc cu cap nu doar cu inima
Mă bucură faptul că am reușit să vorbesc cu ea, dar poate rezolv cumva și cu fratele meu.
Prietenul lui ca persoană este una cum mai rar găsești și este tipul familist pe care mereu l am apreciat, ce mă mai bucură este ca nu vorbește cu alte fete pentru că nu le găsește interesante
Cat timp familia ta aproba este o.k! Pai fratele tău nu se gândește ca fiind băiatul asta în cercul de prieteni este posibil ca tu sa-l placi!?
Cat timp este o simpla prietenie fără nimic sexual el fiind mai mare *( major) iar tu încă minora atunci nu vad sa fie o mare problema!
Îl plac și toate cele, dar sunt cu picioarele pe pământ și nu aș putea să gândesc atât de departe până la acel moment. Când o fi să fie momentul potrivit va fi, dar până atunci îmi văd de cariera. Până urmă o relație se bazează pe încredere și susținere reciprocă, dacă o fi să existe ambele cred ca asta ar fi tot ce conteaza.
Mulțumesc mult pentru răspuns!