| lalalalalalalalalalalaaa a întrebat:

Oare cat as putea slabi daca nu as mai manca nimic 9 zile? Dr Monica Pop e incredibila, o adevarata transformare!
Daca sunt anemica mi se poate intampla ceva?

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

E o mare prostie sa vrei sa slabesti infometandu-te mai ales ca esti anemica poti sa lesini cine stie pe unde mai cazi si te lovesti. Vrei sa slabesti ori mergi la un medic nutritionist ori mananci doar salata, supa, cartofi naturi cu putin ulei de masline deasupra si marar, piept de pui la gratar, fructe si legume, minim 2 litri de apa pe zi si sport.Mult succes!

| Bogdana a răspuns:

Wow...fix prin asta am trecut si eu. Vroiam sa slabesc cu orice pret.Inainte de-am incepe "dieta miraculoasa" am aflat ca am anemie, apoi am inceput sa mananc din ce in ce mai putin...si am lesinat la scoala. Apoi a zis ca am fc spasmofilie(asa face oricine care incearca dieta miraculoasa) si culmea nici nu am slabit.Deci cu ce rost toate acestea? cu rezultatul final de a cadea pe jos? si apoi sa fii nevoita sa iei pastile cu calciu ca mine, iti zic eu nu merita asa ceva.Mai bine renunta la dulciuri si numai manca seara.

| LNK a răspuns:

Tu gandesti? Vrei sa ajungi in spital sau ce?
Deci eu pe bune ca nu va inteleg. Va infometati in loc sa va apucati de sport.
Va e lene sa va ridicati din fata calculatorului si sa va duceti in parc sa alergati? Sau sa faceti in casa niste abdomene?

| alexutu001 a răspuns:

Cat timp sa nu mananci:O:O? nu cred ca vad bine, in fine sa-ti raspund la intrebare, daca nu mananci nimic 9zile vei slabi 0 kg si argumentez de ce:
-in primul rand 9 zile e foarte mult nici macar o zi nu trebuie sa stai fara sa mananci nimic
-in al 2lea rand e adevarat ca vei slabi considerabil dar cand ti se va face rau sau vei lesina si o sa te imbolnavesti la stomac o sa fi nevoita sa fi dusa la reanimare iar acolo doctorii te vor pune la perfuzii pe baza de vitamine si minerale iar rezultatul vine de la sine adica vei acumula chilogramele pe care le-ai slabit in astea 9 zile daca rezisti 9 zile si poate ca vor fi mai multe kilograme decat cate ai dat tu jos.

| Zuzy a răspuns:

Corpul nostru nu rezista decat 5 zile fara mancare desteapto!

| pitesti a răspuns:

@Zuzy desteapto laughing corpul rezista aproximativ 40 zile fara mancare l-) P. S. asta nu e o incurajare happy

| enchanted a răspuns:

Sa nu faci asta, vei muri, trebuie sa mananci dar incearca fara grasimi, paine alba si dulciuri, nimic dupa ora 18, 30decat apa plata si mere

| lalalalalalalalalalalaaa explică:

Fac Pillateswinking

| deyoo a răspuns:

Sa nu faci prostia asta! Slabesti poate 10-15 kg dar o sa le pui la loc mai repede decat le-ai dat jos si pe deasupra sa strici metabolismul! Corpul are nevoie de proteine. Incearca un meniu sanatos format din legume fructe. Evita grasimile, prajelile, excesul de sare, evita dulciurile si bea foarte multe lichide. Incearca sa faci un sport sau macar alearga 1-2 ore daca nu poti sa mergi la o sala. Bafta