Naspaaa mai citeste si tu o poezie cu rime adevarate
o criticare constructiva :*
Prea exagerat, chiar in fiecare secunda te gandesti la el? SI langa mine de prea multe ori folosi si ai uitat un cuvant sa scrii.
Nici chiar pentru disperati din plictiseala am compusa
Pentru ca ti-e ti se pare o porcarie uite o funda
Mai fata, eu te caut la Mamaia si tu te plimbi in Arad? Imi pregatisem cortul, numai pentru noi doi, dar cu furtuna asta am famas in pijama; n-are cine sa ma incalzeasca, tu esti la mamaradului si eu fac pe mine.
Mai baiete eu nu sunt fata du-te si joacate tenis de buzunar daca iti este frig.
Acum 2 seri te jucai cu mine si acum imi dai flit! Tocmai iti ascultam Cillstep.Si cum naiba cand ai 23 de ani iti schimbi sexul/
Nu te credeam Sony. Oricum cu o oaie ca tine as face un tupping si la ora asta. Daca-mi dai flit, o sa mananc bomboane agricole si ma duc sa ma culc. Noapte buna.
Si eu care ma indragostisem de-o naroada, narcisista, somnambula si, ma duc la * sa ma culc la matasearde in pat.Pasi pusi, cu regret. Nu-mi raspunde, ca am inchis pravalia
Baite da'ti la ** bate un tigan fa ceva ce ai du-te la un psiholog sau la spt 9 nu mai lua d****.
Si nu sunt fata si nici bula**** asa ca du-te la
Psiholog, Psihoterapeut, Psihosexolog, Psihoterapie, Psihologica, Psihiatru, la ce vrei tu numai nu mai fi asa de paranoic .
Bai prostule, atunci de ce te declari fata si ai 23 de ani, ca nu te-am fatat eu.
Domnule Neagu cred ca ma confundati ) ce ai serios te-ai trezit cu fata la cearceaf?
Ti-am citit Oracolul; te dai bisexual(a).Ce-as ma juca cu tine un tup-tuping dupa 01 noaptea, ca tot esti pasare de noapte.
In sfarsit terminam cu glumele idioate, da? Muzica ce ascultai azi noapte chiar mi-a placut.Pace?
Wisdom Beautiful Chillstop mix sau Chillstop vol I.Hai sa te aud.
Aha destul de faina muzica dar nu cred ca am ascultat eu
Erau,,sigla,, si numele tau; am intrat si am ascultat.Ne-am,,ciondanit,, si am inchis.