Nici una nici alta.Trebuie sa traim cu intensitate viata.Astea sunt stari temporare. Poti trai cu intensitate chiar daca esti mai melancolic din fire.Ai lumea ta, ti-ai creat-o pentru a evada din bullshit-ul asta cotidian. Poti fi vesel in interior si sa nu iti exprimi fericirea pentru ca nu stii cum
La fel poti fi vesel doar de dragul de a fi placutSi in interior sa duci o tristete care mai tarziu te impinge sa iti iei viata
Cum e mai bine? Sa fii sincer cu tine mereu sau in centrul atentei mintindu-i pe toti ca ti-e bine chiar si pe tine?
Ambele. Dar daca analizam care din aceste trairi apar mai des in viata noastra(o analiza"cantitativa" a situatiei) tristetea castiga Fericirea apare ceva mai rar si tine mai putin...
Eu cred ca ambele stari le traim la fel de mult, numai ca atunci cand suntem tristi constientizam mai bine acest lucru (in acel moment). poti face o analogie cu timpul - atunci cand te distrezi trece mai repede, parca, iar cand nu ai ce face secudele par ore, pentru ca il constientizezi sau, cel putin, asta este parerea mea
KillMePlease întreabă:
YumiSukinanda întreabă:
misauratcuviata întreabă: