| Fashion_2205 a întrebat:

Oare ce voi face vara asta? Ma simt. neimplinita, daca asta e cuvantul. Stau pana tarziu, ori la computer, filem, messenger, ori cu fete, baieti afara. Apoi ma trezesc la pranz. Ma doare capul, mi-e cald. Mama nu ma lasa la discoteca, zice ca-s prea mica. Cu toate ca fete chiar si mai mici decat mine se duc.

Incerc sa-mi fac prietene mai multe. pentru ca nu prea sunt bagata in seama. Nu stiu de ce. Mereu am vrut decat sa ma apropii de ele. Uneori chiar ma ignora. Telefon n-am. de fite, n-am credit, tati nu mi l-a mai activat de mult timp. Pe deasupra primesc tot felul de telefoane, de la baieti pe care nu-i cunosc. Mi-a placut de cineva de la mine din clasa, dar acum am plecat spre licee diferite, as vrea sa-l uit, m- facut sa sufar, nu m-a vrut pe mine. Dar nu pot.

As vrea sa am niste hobby-uri. Dar nu gasesc nimic. M-am eliberat de invatat. Tot anul am facut-o, am avut examene si le-am trecut cu foarte bine(am 15 ani, apropo). Ce as putea face? Vreau sa nu mai stau degeaba, vreau sa-mi schimb obiceiurile, limbajul. Vreau sa va spun ca atunci cand ma aflu in jurul prietenelor nu pot sa vorbesc. cum vorbesc ele. Sunt invatat cu limbajul de la tara. Vreau sa scap de el cu orice pret, il urasc. In preajma baietilor sunt asa salbatica, parca. Incep sa tremur, imi curg ochii. Plec. Nu pot sta sa ma fac de ras.

Ce sa fac, mai ales sa-mi ocup timpul? Simt ca toata viata mea e degeaba. N-am un anumit scop.

3 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Apuca-te de hip hop.:*

| emega a răspuns:

Suntem cam de-o seamă. Nici eu nu mă simt prea grozav în vacanța asta, dar cumva timpul trece. Mai ies cu prietenele/prietenii, mă uit la un film. Părerea mea e că ar trebui să nu te mai gândești la băieți. După cum ai spus, te-au făcut să suferi, deci. cel mai bine este să iei o pauză.
Nu știu ce hobby-uri ți-aș putea recomanda. Eu nu am prea multe. Încearcă să pictezi sau să citești. Ideea cu cititul este foarte bună, mai ales dacă într-adevăr vrei să scapi de limbajul de la țară. Îți îmbogățești vocabularul, înveți din greșelile altora și e un mod plăcut de a pierde atâta timp.
Cu băieții. încă o dată îți zic. ia o pauză. Dacă te comporțti așa nu e din cauză că ești sălbatică, ci nepregătită. Adică pur și simplu nu ești gata să ai o relație (chiar dacă s-ar putea ca în mintea ta să îți spui că ești).
Pictează, citește, ocupă-ți timpul și cu sport (eu de ceva timp m-am apucat de înot și vara trecută mergeam foarte mult la stadion și alergam), poți încerca chiar și să scrii. Iar spre sfârșitul vacanței fă-ți timp să recapitulezi materia din clasele 5-8 pentru liceu pentru că în primele săptămâni se dau teste recapitulative (am înțeles din post că ai trecut a 9-a, dacă nu e așa, greșeala mea big grin).
Baftă și ai grijă! happy

| AliceAmy18 a răspuns:

Nu sunt psiholog ( trebuie sa te anunt inainte), dar totusi cred ca mai intai ar trebui sa vezi de ce ai chef. Ce ar fi sa mergi la un curs de dans sau si mai bine cand ai un buget limitat poti sa apuci o minge si sa iti aduci aminte de cum era cand eram mici.Eu una trec a noua, dar totusi am 14 ani. Poti sa mergi la un tenis sau la baschet ( pentru ultimul joc la mine in oras sunt spatii destul de multe gratuite). Te-ai gandit sa te duci cu fetele la un fotbal feminin? In acest sport, noi fetele suntem mai stangace si tocmai asta face jocul frumos.
In privinta baietilor ti-as recomanda sa stai mai calma. Incearca sa gasesti un subiect comun cu ei. Eu una incep sa vorbesc cu un baiat pe care abia l-am cunoscut despre muzica. Ce trupa ii place, ce tip de muzica. Chiar acum o saptamana am cunoscut un baiat si ne plictiseam amandoi pe mess( nu am putut sa iesim : stam cam departe unul de altul) asa ca i-am propus sa jucam un joc numit 20 de intrebari. Daca nu ai auzit de el acest joc presupune ca tu sa ii pui 20 de intrebari partenerului de conversatie, iar el sa raspunda sincer si viceversa. Cam atat am avut sa iti spun. In caz ca imi mai vin idei promit sa te anunt.