| AnemonaP a întrebat:

Oare chiar ma place? Este un baiat nou in clasa mea, si cred ca ma place.Cateodta mai vorbeste cu mine, sau rade la ce zic eu, imi cerea temele, pixuri, in ore cand ma uitam la el, il vedeam ca se uita la mine, cateodata ma uit cu coada ochiuluio si ma priveste, chiar de 2-3 ori.Cand ma uitam la el, zambea la mine.Si odata stateam langa el, o fata a zis :Va sta bine impreuna! Si el a raspuns:-Da, bine, mersi, sau in genu asta.Chiar ma place? Daca ma place de ce nu mi-a spus? funda +vot

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Buna :]
Eu cred ca te place daca te priveste discret,iti zambeste,incearca sa atraga atentia,se comporta mai frumos cu tine decat cu ceilalti,iti ia apararea,incearca sa te ajute cu ce ai nevoie,incearca sa se integreze in grupul tau de prieteni, sa para ca are aceleasi pasiuni ca tine.
Tu priveste-l,zambeste-i discret,ofera-te sa il ajuti,prefate interesata de ceea ce ii place lui, asculta si tu o piesa preferata de a lui la casti tare cand este el in preajma ca sa ii dai impresia ca ascultati aceeasi muzica.
Pa, pa!

1 răspuns:
| dya333 a răspuns:

Probabil ca e putin timid si da cred ca te place.Da e dragut poti sa-ti faci combinatia cine stie poate o sa fie relatie de lunga durata...big grin:p