Spune-i totul despre cainele dorit arata-i imagini cu el si o-sa ti ia ca vede cat de interesat esti de acel caine si ca poate fi dresat sa il asjute
Pune te in fund, dai din maini si din picioare, tipa, plangi, urla pana zice "bine ma ia-ti un caine" .
Pay spune-i ca el de fapt e un cayne si vr sa i tina cineva companye cat timp esti plecat/a!
acum sincera du-te dai un pup pe bot si zi "ia-my caine"
Dovedeşte-i că eşti în stare să ai grijă de câine, nu să îl iei, apoi să laşi îngrijirea lui pe spinarea parinţilor. Poţi începe prin a învăţa mai mult, prin a-ţi face ordine în cameră fără să ţi se spună, prin a-ţi ajuta peărinţii la diferite treburi.
Un animal de companie necesita multa dragoste si grija.Dovedeste-i ca esti esti in stare sa-ti asumi responsabilitati si te vei implica 100% in cresterea si educarea lui si dorinta de a avea animalutul nu e doar o toana trecatoare.
Demonstreaza-i ca poti indeplini anumite responsabilitati...animalele de casa implica si alte actiuni nu numai sa te joci sau sa te plimbi cu el pe strada.
Pai si eu am trecut prin asta, dar am renuntat la caine. Eu stau la bloc, intr-o zi am vorbit cu o fata care avea doi caini si trebuia sa il vanda pe unul.Am plans toata ziua si a avut efect, incearca si tu. dar gandeste-te de 2 ori inainte pentru ca iti spun un caine e o responsabilitate enorma...Succes!:*:*:* By Bya:*
cherry127 întreabă:
SimoneGanu10 întreabă:
Twister09 întreabă: