| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Oare daca si dupa ce am dat cu gelul de curatare pe frunte tot am avut chestiile alea care arata ca si matreata inseamna ca nu am facut eu cum trebuia cu gelul sau? Sau chestiile alea se duc numai daca folosesti si acea crema ca sa nu iti mai fie uleioasa fata? Ca am dat si cu acea crema si acum nu mai am chestia aia ca si matreata. Deci numai asa functioneaza? Adica se spune ca e deascuamare, nu?

14 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Deci. Ceea ce tu numești ceva ca măreața, este pielea uscata. Gelul de curățare îți usucă pielea. Încearcă să îți exfoliezi fața

| VulpeaDinUmbra explică (pentru annonimaaaa555):

Cum se exfoliaza?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Curăță fața cu un demachiant.(dacă ești băiat, nu e rușinos și oricum numa tu vezi)
Aplică exfoliantul (scrub, gasesti in dm sau cred ca oriunde într-un magazin mai mare).
Masează ușor cu mișcări circulare cam 1 minut și nu apăsa tare(evitând zona ochilor).
Clătește cu apă călduță și usucă prin tamponare.
Hidratează pielea după exfoliere.
Frecvență: 1-2 ori pe săptămână, în funcție de tipul de ten.

Totusi daca s-a rezolvat dandu-ma cu crema matifianta inseamna ca e buna si asta, nu? E si asta exfoliant si nu imi mai trebuie altceva. Nu?

Nu e. Pur și simplu nu te se mai vede pielea moarta fiindcă devine transparenta

Si tot imi trebuie si exfoliantul acela scrub?

Dacă vrei sa scapi de pielea moartă, da

Si dupa aia sa dau cu crema matifianta, sau mai bine cu altceva sau e ok si crema matifianta?

E buna și crema pe care o folosești. Ce crema folosești, cum se numește? Matifianta dar de la ce firma?

Si ce exfoliant sa folosesc, vreo recomandare?

Multumesc. Si gelul de curatare ar fi bine sa nu il mai folosesc de acum?

Pai ba da. Îl folosești ca pana acum. Asa ai un skin care routine. Nu trebuie sa exfoliezi in fiecare zi