Si eu m-am intrebat de cateva ori astaa ! Habar n-am dar sa stii ca urasc faptul ca or aparut astea 2. In special boala ca cu raceala cam toata lumea se descurca.Si mai ales de ce s=o fi inventat bolile astea asa de grele,oribile? Urasc cancerul (de toate tipurile),mii extrem de frica de el si mai ales ca din cauza lui am pierdut atatia oameni . Alte boli ca Sida, adica bolile care nu au nici un antidot(inca, si sper sa se gaseasca cat mai repede posibil ca m-am saturat sa tot aud cum se duc oamenii zii de zii din cauza acestor boli cumplite). Bolile cardiace si respiratori iar nu le suport si mi ff frica de ele...sunt inca copil dar stiu ce ma asteapta mai ales cand voi avea o varsta mai inaintata. Vreau sa fiu precauta si foarte atenta cu sanatatea mea. Daca merg la doctor la control regulat voi prevenii ori ce fel de boala din timp si voi reusi sa o distrug.Consider ca asa ar trebui sa faca toata lumea si imi doresc mult ca analizele, radiografiile, eco-urile si toate celelalte chestii care pot depista o boala sa fie 100% gratis pentru ca asa toata lumea ar merge si am putea prevenii orice fel de inamic al sanatatii noastre
Tocmai că nu murea nimeni! Dacă nu moare nimeni -> prea multă lume pe pământ -> prea mulţi consumatori de aer -> ne-am sufoca.
anonim_4396 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: