| MrNuggets a întrebat:

Oare de ce fetele de 15 16 17 ani arata mai bine decât cele de 25 ani? Uneori chiar s decat alea de 20? Care e explicatia? Ar trebui sa fie invers

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Pentru ca majoritatea se imbraca si machiaza de parca ar avea 25 de ani, insa chipul le tradeaza.Iar la 25 de ani ai oricum alte prioritati, nu doar fuga dupa atentie, generata de furtuna de hormoni, din partea sexului opus.

Cauta-ti femei de varsta ta, nu minore.

| MrNuggets explică (pentru dullcat):

Am 18 ani nu sunt pedo nu am cum sa fiu

| Hyperion7 a răspuns:

Eu nu am văzut sa fie vorba de o discrepanta majoră în ceea ce privește frumusețea a uneia sau a altei grupe de vârstă.
Toate arata bine, doar că probabil ești tu fixat pe alea minorebig grin

| StoicAnalysis a răspuns:

Se dezvolta mai repede. Acum 12 ani, fetele de 15, 16, 17 ani aratau ca cele de 11-12 acum. E traiul mai bun in ziua de azi cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca-s mai tinere, cu aspect mai inocent, fiind la vârsta adolescenței probabil își acordă mai multă îngrijire aspectului fizic.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Pentru că au rețele sociale unde pot afla mult mai multe informații decât aveau posibilitatea fetele de vârsta lor, chiar cu 10-15 ani în urmă.
Cu 15-20 de ani în urmă, singură grijă a fetițelor erau păpușile, școala, singura socializare era în fața blocului, la școală.
Acum toate acestea s-au dus, există selfie, live, anunțuri pentru recrutare modele copile, există anunțuri, sfaturi online pentru machiaj, coafură inclusiv pentru minore.
Pe scurt, societatea noastră s-a pervertit, sexualitatea nu mai este tabu, băieții, fetițele nu mai sunt ceea ce erau odată! Citiți aici ce întrebări se pun pe acest site de copii de 10-14 ani și o să înțelegi de ce sunt atât de mature minorele!

| Lrs2015 a răspuns:

Lumea acum se maturizeaza f repede, drept urmare "apogeul" tineretii este mai inainte decat era odata. La 25 deja incep sa dea "in jos" unele