| Rby_Stefan_1991 a întrebat:

Oare de ce la scoala trebuie sa invatam chestii inutile, care nu ne vor ajuta pe viitor? Pai, un exemplu este matematica, bine frate, trebuie sa stii ca orice om normal sa faci o aduna,inmultire, impartire, scadere si astea, dar nu inteleg de ce ne trebuie noua exercitii complicate. Doar cand voi fi angajat nu va veni seful la mine si ma va pune sa duc la forma cea mai simpla o expresie E(x) sau tot felul de tampenii. Si cu romana la fel frate, bine, e nevoie sa stii sa citesti, sa scrii, sa fii in stare sa scrii o compunere si sa te exprimi corect. Dar totusi, nu cred ca am nevoie sa stiu ce parte de vorbire este cuvantul cutare sau sa stiu sa demonstrez ca textul cutare este o opera lirica.
Si cu celelate materii la fel, de ce am nevoie de muzica daca eu sa zicem ca vreau sa ma fac doctor? Nu credeti ca e absurd? Noi ar trebui la scoala sa ne alegem materiile care ne vor fi de folos pentru viitorul nostru si sa nu mai invatam tot felul de chestii inutile, voi de ce parere sunteti?

4 răspunsuri:
| aleCsandrra a răspuns:

Intr-un fel sunt de acord cu tine, dar intr-un fel dau dreptate si profesoarelor ca trebuie sa avem cultura generala si sa stim pentru noi.

| OOOOPppppssssss a răspuns:

Da asa e ai mare dreptate, dar in scoala generala si liceu trebuie sa invatam de toate pentru noi si pentru cultura generala.Dar unora le place mai mult o materie si mai putin alta si pe viitor fiecare se axeaza pe ce ii place si pe ce intelege cel mai bine. Daca iti alegi o anumita cariera, ai nevoie de anumite studii, nu de toate, asa ca te vei axa mai mult pe acelea

Răspuns utilizator avertizat
| aleCsandrra a răspuns (pentru Ruines):

Cine stie daca ai sau nu nevoie. Si mie mi-e ciuda si nu inteleg la ce ne trebuie dar n-am ce sa-i fac, daca vreau invat daca nu, nu. Nu are cum sa ma oblige.