Stiu foarte bine prin ce treci...in momentul asta trec si eu printr-o poveste asemanatoare
cred ca asta inseamna "a iubi"...inseamna a suferi...
chiar nu stiu ce sa mai cred...
poate aflu si eu cu tine
Nuj eu plang sufer ca proasta si intreb totimpu asta, ori cum nimic nu se schimba ...as aca uital sau uito.
De obicei ne place sa experimentam. Daca nu riscam nu castigam niciodata. Din pacate sa gresim persoana dar nicidata nu e gresit sa iubim indiferent de persoana. Iubirea se simte si atat. Daca regreti o iubire inseamna ca nu meriti sa fii iubit.
Ne indragostim de cine nu trebiue pentru ca firea umana iubeste lucrurile interzise, iar cat despre suferinta asa e viata, unori te ridica alteori te coboara, dar trebuie sa gandesti pozitiv deoarece timpul vindeca orice rana oricat de adanca ar fi aceasta. Iar o persoana care te face sa suferi nu este neaparat o persoana rea, uneori poate chiar nu te poate iubi din diverse motive, poate e implicat intr-o relatie sau pur si simplu nu il atragi, iar in situatzia asta e mai bine sa fi tu singura decat sa fi singura intr-o relatie si sa lupti numai tu pentru acea relatie
asta e viata, compenseaza suferinta cu bucuriile, la concluzia asta am ajuns eu...
E aiurea, ştiu. Dar aşa e dragostea.Cred. Mulţi suferă până o descoperă cu adevărat. Cel mai probabil acum simţi doar atracţie, iubirea adevărată vine mai târziu.
Faptul că nu te bagă în seamă nu înseamnă că-şi bate joc ci că pur şi simplu nu te vede în niciun fel special.
Dacă te bagă în seamă, o perioadă o să fii foarte fericită după care ţi-ar spune acelaşi lucru pe care-l ştiai din secunda 1: "Oricum nu te plac şi nu merge. La revedere" şi atunci o să fii şi mai distrusă decât acum!
Dacă băiatul pe care-l simpatizezi tu (şi pentru care rişti să faci o obsesie) nu te bagă în seamă nu înseamnă că-şi bate joc ci că pur şi simplu nu-l atragi şi nu vrea să aibă o relaţie cu tine.
Dragoste cu de-a sila nu se poate!
Sănătate.