| bia_1747 a întrebat:

Oare de ce nu am prieten? am avut o relatie de 6 luni acum vre5 luni chiar mai mult si de atunci nu am mai avut nici o relatie mai lunga de o saptamana oare DC?
Si chiar l-am uitat pe fostul`sad
imi dati si mie un sfat va rog. nu stiu ce sa mai cred cand gasesc pe cineva cu care cred ca o sa am o relatie mai lunga de o saptamana ne intal prima data si imi spune ca " te sun eu" si atat nu ma mai suna.
De atatat bine arat nu asta e problema crying cred.

4 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Cred ca este o problema pe undeva. Cel mai probabil este ca nu prea iei lucrurile in serios, ori pe tine, ori pe ei.In ceea ce priveste sa arati bine nu este fundamental. Sunt multe alte lucruri care au valoare.

| Bia1Trice a răspuns:

Hello big grin... Păi eu cred ca e vorba de o frică. poate îţi este frică deoarece îţi aminteşti de lunga ta relaţie şi poate cea mai fixată adică mă refer la stâlpii de încredere reciprocă. Am inteles, ca l-ai uitat pe fostul nu mă refer la el, ma refer la încrederea pe care banuiesc ca aţi avut-o. Acum eu cred că, ar trebui să vorbeşti cu încredere poate să socializezi mai mult să ai încredere. E posibil si baiatul cu care te întâlneşti sa aibă o nemulţumire legată de tine. big grin

| EpicName a răspuns:

Bia, Nu oricine iti poate fi prieten.Ca sa ai un prieten pentru mult timp, trebuie mai intai sa-l cunosti, si nu sta toata ziua pe capul lui. Poate nu a putut sa te sune...Cum e si piesa lui Beatles "LET IT BE"!

| teodushteodora a răspuns:

Se poate sa arati bine, dar unii baieti nu cauta numai la frumusete!
Poate esti prea trista sau prea extaziata.Baietzii pot fi foarte pretentziosi. Fii uh insasi dar incearca sa nu fii prea aroganta, prea vesela ect. Crede-ma am pati-to si euwinking