| kitty_8919 a întrebat:

Oare de ce nu ne inteleg parinti in anumite situatii? de ce nu imi da voie sa merg la prietenul meu acasacrying... ce as putea face sa ma inteleaga?cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
auran
| auran a răspuns:

Am fost si eu ca tine...tot la fel gandeam - chiar ma si furisam ca sa ma intalnesc cu el (nu am ramas cu el) si tot eu am avut de suferit...acum sunt parinte si ma gandesc cu groaza atunci va creste fata sa nu mearga pe aceeasi carare ca mine, ca tine sau ca alte pustoaice...parintii nu-ti vor raul (asa percepeti voi - faptul ca va constrange la distractie sau si mai rau la a fi fericite - nu este asa) doresc doar sa te realizezi si apoi, treaba ta nu ai decat sa stai cu fusta in cap cat doresti; dar macar dintr-un punct de vedere vor fi multumiti ca ai painea si cutitul in mana si nu depinzi de nimeni...

15 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Prietenul tau vine la tine in casa?
Intelege-i si tu pe ei ca vor sa te mai pastreze fecioara un timp.
Dar de ce tii mortis sa mergi la el acasa?

| kitty_8919 explică:

Pentru ca insista...tot timpul imi spune bine ca eu pot sa vin la tine dar tu nu cumva sa vii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh parintii astia (d)
Cum zice toata lumea "vor sa te protejeze ", dar mai in sigurantza esti la prieten [acasa] decat intr'un club, bar etc (d)
Trebuie sa ii convingi ca tipul este baiat bun smug
Dar puteti sa va intalniti acasa la tine... [daca u vrei mai mult decat sa intri in casa prietenului si sa ii cunosti parintii... dc nu va incuiati la tine in camera laughing si s-a terminat povestea .nu mai risti nimic daca te duci la iubit acasawinking
by zui

| giovana a răspuns:

O fata bine educata nu merge la prietenul ei, daca parintii nu sunt acasa si, nici nu il primeste acasa la ea daca este singura. Asta pana cand, este majora si are un prieten stabil pe care l-a prezentat parintilor.

| giovana a răspuns:

O fata bine educata nu merge la prietenul ei, daca parintii nu sunt acasa si, nici nu il primeste acasa la ea daca este singura. Asta pana cand, este majora si are un prieten stabil pe care l-a prezentat parintilor.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Trebuie sa ai o discutie cu ei.Sa le sp ce simti u big grin Asa o sa te inteleaga mai bine.Parintii nu iti vor raulwinkingEi vor sa fi fericita si sa nu dai de probleme.Intelege-i si u pe ei happyO sa fi si u mama si ai sa vezi cum e. Explicale ca vrei sa te duci.winking

| Psihoyounger a răspuns:

Sa il prezinti. Sa se convinga ca ai dreptate. Bafta!

by Psihoyounger

| cioko19 a răspuns:

Dar il cunosc pe prietenul tau? daca nu. atunci logic. Vor sa te apere, pentru nu il cunosc, nu stiu cum se comporta, ce are de gand etc.
Iar daca il cunosc. hm. nu stiuthinking
Poate nu il plac.

| alle_1861 a răspuns:

Asa sunt toti parintii, se gandesc ca cine stie ce se poate intampla. Mai ales daca prietenu tau este si mai mare.

Răspuns utilizator avertizat
| loredana_4626 a răspuns:

Nu stiu sa incerci sa vb cu mama ta uite asa am patit si eu nu puteam sa ma duc cu el acasa pentru ca imi era teama de ceea ce o sa spuna si cand a aflat a zis ca dc nu i-am spus si mia parut rau k acum can nu mai suntem impreuna il accepta incearca sa vorbesti deschis cu ai tai. succes oricum:*:*:*:

| speranza24 a răspuns:

Eu nu stiu ce raport ai tu cu parinti, dar trebuie sa recunoastem ca timpurile nu sunt la fel ca pe timpul lor si pentru ca uneori, parinti ne iubesc atat de mult incat, in orice situatie vad un pericol.trebuie sa fi tu insuti si sa vorbesti deschis cu ei, pentru ca trebuie sa fie constienti, ca la o adica, tu daca vrei sa faci ceva, faci si fara aprobarea lor. pupici

| ioana_9748 a răspuns:

Pentru ca ei se gandesc in ziua de azi ca daca o fata doarme cu un baiat in pat, ei fac sex, si de aia ei nu vreau sa auda de asa ceva...

| mihaela_5174 a răspuns:

Au gandirea alor mei... ce sa le faci...Numai k eu am renuntat sa le spun ca am o relatie cu el ...cu toate ca e destul de serioasa...ne vedem pe ascuns...Acu depinde si de situatia ta...La un moment dat eram asa de suparata k mama excludea din start ca eu sa merg la el(el sta singur. fara ai lui).incat am spus.ete doar no depinde de ea viata mea! Si m-am dus la el si ma duc si la el... e mult mai confortabil sa stau undeva...la adapost cu pers iubita...si asa poti sa vezi ce ii poate capul...de ex...al meu iubit...cu toate ca ramanem singuri de f multe ori...intre noi nu s-a intamplat nimic fizic... f mult timp.succes!

| bonny a răspuns:

Poate ei cred ca voi faceti altceva la el acasalaughingnu stiu acumbig grinexplica-le k nu esti genulbig grin