| Addiction a întrebat:

Oare de ce oamenii vorbesc din ce in ce mai multe cuvinte urite care pot jigni? Isi arata ei asa autoritatea? Tu folosesti des prostiile? De ce?

Răspuns Câştigător
| Paul_5456 a răspuns:

In general, eu "prostiile" le iau ca pe o inaltare de ton, ca pe o tigara ( de exemplu, esti la servici, si lucrezi la birou, si vine seful la tine si isi arata el autoritatea, ca el e boss, si nu poti sa faci nimic pe moment, nici sa iesi la o tigara ca sa te linistesti, nu poti sa.i dai nicio palma, dar, il injuri in gand, eventual iti mai imaginezi cum ar fi daca l.ai pocnii de cateva ori, si iti mai trece)
Eu cred ca injuratul e ceva firesc, si in secolul 21, si mai ales in Romania, in orasele mari, sau in aglomeratie, este imposibil sa nu te enervezi intr.o zi, si injuraturile vin de la sine, e ca si cum m.ai calca pe deget si as zice "au"...
Pe mine, ma intereseaza cum e cu pocaitii, aia injura? Sau preotii? Sau oamenii de acest gen, cum reactioneaza?
Apropo, eu cred ca cei care injura cel mai mult in gand sunt soldatii de la palatului Buckingham, mai ales cand vine un pampalau si incearca sa.i faca sa.si iasa din traiect...
Parerea mea.

3 răspunsuri:
| InnocentKid91 a răspuns:

Poi vb asa vulgar pentru ca asta auzim mereu in jurul nostru(tv, scoala, etc).

| adriana_3818 a răspuns:

.unii se cred mari si tari atunci cand folosesc un limbaj vulgar/injura.dar de fapt sunt niste frustrati care habar n-au cum sa mai iasa in evidenta...de mai mult de atat nu-i duce capul.doar nu crezi ca intr-un anturaj iasa in fata cel care vb frumos, e diplomat, cu bun simt? asta e, e ca o regula in ziua de azi. Imi sustin parerea.

| Irina19_7548 a răspuns:

Nu mereu cand ma enevezbig grin happy