Depinde de persoana. Sunt care pe net spun ca sunt multimiliardari dar nu sunt depinde de caracter!
Bafta si Craciun Fericit!
Nu avem cum sa fim pe net altfel
Numai daca vrem sa pacalim pe cineva.sau sa "facem caterinca"
"Ce suntem pe net " face parte din caracterul nostru.
stii vba aia "Caracterul omului din cuvant se cunoaste"
>
Da foarte mult, in primul rand pe net cred ca suntem mai sociabili pentru ca in spatele monitorului nu mai suntem asa timizi.Chestie pe care nu o inteleg, de ce pe net suntem deschisi la discutii si chestii iar in realitate unii abia de scot un cuvant...
Oare?sa stii ca unii se dau mari pe net ca sunt mari batausi sau isi fac idiuri din astea boss_yo_boss si incep sa te injure ca te-ai luat de cineva pe care nici macar nu cunosti si apoi afli cine e si iti dai seama ca pe net sunt toti cocalari imputiti care ar trebui batuti pana cand le da sangele e nici chiar asa. dar da suntem diferiti...
Da, cu siguranta da.
Eu rad mai mult in realitate.
Sunt copilaroasa, matura doar la ore.
In realitate sunt o persoana foarte sensibila dar mereu incerc sa arat o fata dura, uneori imi iese sau poate ca dau gres.
Pe net pot sa plang pentru ca stiu ca nu o sa ma vedeti chiar daca puteti sa stiti, in realitate ma feresc de lacrimi desi mi s-a intamplat sa vars cate o lacrima pe la ore.
Sunt lucruri care in realitate le fac fara cap, ma joc si ma ranesc, cad si ma ridic. nu ma uit de doua ori in jur ca sa fac ceva iesit din comun. Sunt mult mai optimista in relitate, aici pe net sau pe TPU incerc sa dau dovada de realism cat pot si cat ma lasa caracteru, incerc sa fiu copilul din clasele 1 - 4 prudent si foarte cuminte .
xoxo
InvertedDeformity întreabă: