anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare Dumnezeu vede cum sunt? Adica mereu am fost cuminte, n`am vrut sa deranjez pe nimeni, am stiut care e locul meu[undeva departe de toti]. Adica de ce primesc atata rautate facand lucruri bune? Cu ce am gresit?

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Dumnezeu nu rasplateste zilnic... o sa vezi k o sa ai momente in care nu vei mai avea speranta, iar Dumezeu atunci te va ajutahappy nu astepta ca Dumnezeu sa iti multumesca pentru ceea ce faci...tot ceea ce faci spune cv despre tine, despre ceea ce esti u si despre caracterul tau!

16 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Nu stiu de ce, dar ma cam vad in situatia ta. [ gresesc, eram]
Facea bine, tuturor. Avea cineva nevoie, eu eram acolo. Si ce crezi ca primeam? Batjocuri, mistocareli, indiferenta. Cand eram utila, eram buna, in rest.
Si gata, am spus stop. Trebuie sa te merite, sa te castige, si dupa sa te oferi.

| Cryssy a răspuns:

Dumnezeu vede totul. Dar uneori ne incearca credinta si de aceea primim rautate chiar daca facem fapte bune, adica poate nu primim ce credem ca meritam...

| Andreeagen a răspuns:

Daca faci bine si esti intr'un anumit fel esti pentru tine nu pentru altii, ca asa e bine sa fi, ca asa consideri u ca trebuie sa fi nu pentru ca te vede. Dumnezeu sau mai stiu eu cine...
Si primesti atata rautate fiinda faci lucruri bunethinking te'ai gandit k primesti atat rautate pentru ca esti luata de "proasta"...In general oamenii care fac bine sunt luati de prosti ar trebui sa fi mai fermahappy
Nu trebuie sa gresesti cu nimic pur si simplu asa e viata... si nu ai decat sa te gandest ca va veni o zi in care vor face si altii bine pentru tine.

| thehope a răspuns:

Nimeni nu primeste in viata mai multe decat poate duce delight...si eu mi-am pus mereu intrebarea asta... dar stii... dumnezeu intarzie... dar nu uita... dupa nori vine si ploaie...asa si in cazul tau... dupa atata suferinta o sa vina si fericirea, chiar daca e greu sa crezi asta kiss

| aysun a răspuns:

Dumnezeu pedepseste si rasplateste cand stie el? Atunci de ce se nasc copii cu cancer? Aia ce pacate au avut? Mai sa fie...

| copilu a răspuns:

Sti uneori viata pare atat de nedreapta...si sunt momente in care te intrebi "de ce cu ce am gresit.sau alte faze d genul asta" daca tu consideri ca exista un Dumnezeu si crezi in El intotdeauna va fi langa tine sa te ajute...gandeste te bine ca lumea asta nu o poti schimba oricat de mult ai incerca. oricat de buna ai fi nu poti face pe cei de langa tine sa fie ca tine ...si nu trebuie sa consideri ca ai gresit cu ceva daca patesti ceva rau asta e viata .cu bune cu rele toate trebuie tratate ca atare...hay fi tare ca toate trec .bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Asta este soarta omului bun!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delight eu asta ma intreb de multa vreme si inca n-am primit un raspuns. Cred ca Dumnezeu s-a cam saturat de noi si a luat o mica vacanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur vede, si vede chiar si ce nu vrei sa faci (daca ma intelegibig grin )
Primesti rautate fiindca asta exista pe Pamant... Nu are nicio legatura cu faptele tale bune, ca nu intereseaza pe nimeni ce ai facut tu! Primesti rautate cum zici tu, fiindca lumea nu poate oferi altceva.Intr-o lume plina de minciuna (Adica BAZA), invidie, rautate, dusmanie, ce ai vrea sa primesti? Cu ce ai gresit nu stiu ca nu te cunosc, si nici nu te voi cunoaste cum nimeni nu te cunoastelaughing Nu trebuie neaparat sa "gresesti" cu ceva pentru ca ceilalti sa nu se comporte cu tine cum ai vrea. Tu zici ca ai fost cuminte, nu ai deranjat pe nimeni...Esti sigur/a? poate ca deranjezi, prin stilul tau, prin frumusetea ta, prin caracterul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treci mai departe cu fruntea sus si spune "... iarta-i ca nu stiu ce fac"
Dumnezeu stie ca tu esti puternica, si poti duce tot ceea ce iti da la un moment dat. Dar stii ca ascultarea se rasplateste atunci cand te astepti mai putin, dar atunci cand ai mai mare nevoie happy Nu pune la suflet rautatile, sunt neputintele celor mici!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delight cand faci unbine il faci fara sa te astepti la vreo rasplata.il faci din altruism.nu gresesti cu nimic.nu mai sta departe de toti.stai cu lumea ca doar traiesti in lume.invata sa cunosti oamenii si sa-i intelegi.si sa-i accepti.atata tot. Dumnezeu vede cum esti. el te indeamna sa faci bine.raul vine prin oameni de la cel rau. facand bine esti copil al lui Dumnezeu. cei ce fac raul stii ai cui copii sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca mai vede nimic. Dumnezeu pare ca a murit. Sa nu lasam si bunatatea din noi sa moara...

| mary_9983 a răspuns:

Asta'i vtz.de cele mai multe ori oameni rai st cei dintai si noi cei care ar trebui sa fim in locul lor suntem pusi la incercari. daca asa vrea Dumnezeu, sa ne incerce noi nu avem ce face, trebuie sa ramnem cu el si la bine si la rau, asa cum o face si el q noi, chiar daca noi nu ne dam seama, el intotdeauna e cu noi si la bine si la rau, si asa ar trebui sa fim si noi, dar in ziua de azi mai rar vezi pe cineva sa creada cu adevarat in Dumnezeu.eu am trecut prin foarte multe, in ciuda varstei si voi mai trece prin foarte multe, dar totusi ma simt foarte norocos si ocrotit de ingerul meu pazitor fata de alti copii.si daca toti ar gandi macar pe jumatate cum gandesc eu la varsta mea, am trai mult mai bine, dar fiecare e pentru el, fiecare lupta pentru paine lui si avrea lui si se dujmaneste cu tot aproapele lui, din pacate asta'i realitatea si trebuie sa o acceptam asa cum e si sa luptam cu ea.sa nu ceri niciodat nimic lu Dumnezeu, ca nu vei avea si chiar daca u u nu'i ceri direct si te gandesti la acel lucru, nu vei obtine nimic, mai bine sa lasam vtz asa cum e ea sa nu mai incercam noi sa facem minuni k nu ne foloseste la nimic. cum zc in Biblie "nu cere si vei avea"si multe altele, dar mai bine mai cititi si voi ceva fragmente din carti religioase, daca nu va shinchishiti sa va ocupati timpul citint o carte. ceao!

| alightinthedark a răspuns:

Nu te ingrijora Delight.paseste cu incredere inainte.stii cum e maxima aia. dincolo de nori, cerul e mereu albastru happy asa ca vor trece si astea si te vei putea bucura din plin de viata, te vei putea bucura de dragoste si de tot ceea ce ai nevoie. Nu ai gresit cu nimic.eu cred ca prin asta tu poti sa inveti cum vei putea sa iubesti oamenii mai mult happy

| tanaseandreea a răspuns:

Dupa nori si ploaie vine soare...ai incredere in tine si mergi mai departe... poti trece peste orice...iti spun pentru ca cunosc f bine o situatie de genul asta pentru ca si eu sunt c

| tanaseandreea a răspuns:

Dupa nori si ploaie vine soare...ai incredere in tine si mergi mai departe...asa se intampla de obicei. Oricum mai devreme sau mai tarziu Dumnezeu iti va raspunde la intrebari.