| TPU2000 a întrebat:

Oare dupa moarte mai exista viata? Ne referim la viata vesnica despre care ni se povesteste la ora de religie dar si la biserica.Nici nu imi pot inchipui cand parintii,bunicii nu vor mai fii,mai bine ar pleca intr-o lunga vacanta frumoasa si plina de bucurii,decat sa vad ca in cateva secunde imi pierd cele mai dragi fiinte. Spuneti-va parerea prin raspunsul la acesta intrebare, toti cei care raspund vor avea respectul meu! Cel mai bun raspuns va castiga funda!

Răspuns Câştigător
| Hasz a răspuns:

Buna intrebare.Vezi sunt doua taramuri cum zici tu.Vii si mortii.Insa pana acum nu s-a dovedit sa existe o legatura ''adevarata'' intre vii si morti. Oamenii de stiinta nu pot explica cum unii morti au posibilatea sa vina pe pamant din nou.Cred ca ai mai vazut si tu din cand in cand la stri pe Discovery etc. imagini cu fantome si alte chestii.O stafie, denumită și fantomă, nălucă sau strigoi, este o ființă ireală, imaginară, pe care cred că o văd, sau pretind că o văd, unii oameni, și care ar reprezenta de obicei duhul unui mort legat de pământ.

În general, stafia reprezintă întruchiparea sufletelor celor morți, diferită însă de strigoi. Stafiile de regulă "bântuie", adică se arată în locurile în care au trăit în timpul vieții, cel mai adesea fără a interfera cu existența actualilor locuitori, cel mult, speriindu-i. Uneori pot fi văzute (cea mai cunoscută reprezentare fiind ca o ființă imaterială, dintr-un fel de fum alb), alteori își fac simțită prezența numai prin sunete sau semne (obiecte mutate din loc etc.). Urmările faptelor lor sunt ceea ce este cunoscut sub numele de poltergeist.Deci, prin urmare pot fi aceasta chestie cu fantome este doar o ipoteza in care nu este sigur ca exista sau exista.

5 răspunsuri:
| LikeGreen a răspuns:

Buna intrebare
Acum sunt doua posibilitati una fiind cea religioasa in care ni se spune ca cei buni vor merge in rai si vor avea viata vesnica si ca cei rai vor merge in iad
Si cea in care se spune ca atat trupul cat si sufletul vor muri
Eu as crede in prima varianta deoarece dumnezeu a lasat niste dovezi a existentei sale o dovada ar fi Biblia Sau filmul daca l-ai vazut
Cert este ca nu vom afla decat atunci cand vom muri sper ca te-am ajutat
Funda? happy

| LikeGreen a răspuns:

Uite un link la intrebarea ta aici vei afla : http://www.youtube.com/watch?v=uMJrCQZoXp8

| mgtow a răspuns:

Daca nu radeam si nici nu sufeream in viata asta nu exista lumea in care se duc sufletele dupa moarte.

| ionutmrr a răspuns:

Iti spun dupa ce mor daca ma intorc laughing

| romulusandrei a răspuns:

Eu cred ca exista si sper ca acolo o sa nearatam adevarata persona care o acundem ca sa nu sufreim