Buna
de ce va e teama? si de ce sa va ascundeti? oarecum o sa dati de banuit dupa cum va priviti/cum va vorbiti etc.o sa va dati de gol.
O seara buna
Iesit din comun. Cand iubesti o persoana vrei sa stie toata lumea asta, si sa treceti peste orice. Daca tineti ascuns e cam... nu stiu cum sa spun, dar mi se pare foarte prostesc. Nu as face asa ceav, mi-as dori sa stie si Chris brown despre relatia mea
Bai fato... Eu nu ti-am cerut sa-mi comentezi mie. Despre tine chiar nu-mi pasa. E treaba ta daca stai dupa luna toata viata, sau iesi plina de incredere si speranta ca soarele. Deci chiar nu imi pasa ce parere ai tu despre raspunsul meu. Te rog sa ajuti fata nu sa dai cu pareri aici le ce vorbim noi.
I-auzi penibil. Uite as vrea sa nu stie nimeni doar eu si ea. Imi doresc sa nu am pe nimeni la nuta decat pe domn. preot. Imi doresc sa ma mut pe luna sa nu stie nimeni de noi. Si mi-as dori din nou sa nu existe unii oameni desigur.
Pe langa faptul ca nu am fost in Germania, si nici nu am studiat fonetica sa, asta este altceva. Deci te contrazic deoarece nu sunt de acord cu obiectiile tale.
Mai eu iti urez bafta in fine!
Depinde ce varsta aveti si mai ales ce colegi aveti. Dar nu stiu cat timp o sa va puteti ascunde...
Nu este bine deloc.Cu timpul colegii isi vor da seama si vor incepe glumele. Nu conteaza daca esti sau nu in aceeasi clasa cu persoana la care tii.Conteaza doar sa te intelegi bine, sa fiti alaturi unul de celalalt.Nu trebuie sa va intereze parerea celorlalte persoane. Discuta si cu prietena ta si luati amandoi o hotarare.Dar eu cred ca este mai bine sa nu va ascundeti. Aveti mult mai mult de pierdut.
Succes!
Eu cred ca da! E mai bine sa nu stie nimeni ce faceti voi mai ales daca sunteti inca in scoala generala, stiti cum e se mai baga si profesori ca nu mai invatati ca alte chestii prostesti deale lor, daca sunteti la liceu e mai diferit ramane la aprecierea voastra ori ca stie ori ca nu stie pentru voi tot aia e, sper ca vam fost de ajutor!
Da,este foarte bine, dar trebuie sa fiti atenti pentru ca, exista macar unul care incearca sa faca tot posibilul sa picati prost. Daca ar afla, ar rade de tine sau ar face glume proaste..Deci,parerea mea este ca ar trebui sa tii aceasta relatie ascunsa.
Eh,si eu fac asta. Cam toti stiu acum.Stii cum e, ulciorul nu merge de prea multe ori la apa.Merge o perioada, dar apoi incep barfele si tra la la, apoi va vad sarutandu-va pe strada vreoun coleg, sau poate unul de la alta clasa si dau sfoara-n tara.Nu e prea bine, dar e mai bine sa-i lasi sa-si dea seama caci daca spui unuia incep toti, asa ca e mai bine pe rand. Bafta! :*
Daca va placeti cu adevarat de ce sa o tineti ascunsa? Va este rusine unul cu altul? Eu zic ca nu e bine dar acum treaba voastra.
Nui bine de loc.Mai bine sa stie decat sa va prinda si apoi sa-si bata joc de voi.Si te mai si pot ajuta colegii sa obti si u un sarut sau cv.Ma rog, tu stii ce colegi ai da eu as spune ca e mai bine sa stie despre relatia voastra.
Pana la urma o sa se afle...tot o sa va vada un coleg si pana la urma daca va iubiti face-ti cunoscut lucrul acesta! dati un exemplu celorlati bafta
Nu, dupa pparereamea daca aveti sentimente adevarate nu e cazul sa le ascundetzi. Si oricum intro buna zi colegii vor afla... nu-ti ascunde sentimentele, si sa nu-ti fie jene sa le demonstrezi...