Din punctul meu de vedere nu e ceva rau daca preferi sa stai singura, doar ca...ar trebui din cand in cand sa te mai bucuri si de prezenta celor din jurul tau. Dupa parerea mea acum cand esti inconjurata de prieteni, familie preferi singuratatea, dar daca nu ai avea pe nimeni langa tine atunci nu ai vrea sa stai de vorba cu cineva? Eu cred ca da. Si daca vei accepta un sfat...incearca sa pretuiesti persoanele din jurul tau (bineinteles cele care merita) si nu le trata cu indiferenta sau cu absenta ta.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti transmit
și ce e rău dacă asta îți place ție? până la urmă contează să te simți tu bine. eu în general prefer să stau cu oamenii, mă simt nasol dacă îs prea mult timp singură dar am și momente când simt nevoia să stau singură
Vei ajunge la o varsta la care iti vei dori prieteni, cunostinte sau pe oricine cu care sa comunici cat de putin. incearca sa dai singuratatea la o parte.
Ah, ce bine. Măcar nu sunt ultima terminată de pe planeta asta.
Te înțeleg, pentru că același lucru prefer și eu. De fel sunt sociabilă, dar mult mai mult mă încântă ideea de a citi o carte, de a viziona ceva, decât să discut cu un grup de persoane.
Preferințele diferă de la un om, la altul, deci nu-ți face probleme.
Ce frumusela si ce par superb ai :*
Semeni putin cu monica
Care Monica?
Fosta columbeanu si tu ai trasaturi de fotomodel sper ca nu te am jignit cu ceva god bless you
Mersi! Ce pot să zic, și tu arăți super în poza de profil.
Mersi, stiam, recent am schimbat-o
Na, că te-ai indragostit de ea! Nebunaticule!
Nu e nimic în neregulă. Face parte din personalitatea ta. Există și categoria persoanelor solitare. Fără griji.
Spor.