anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare e un lucru normal să îmi placă singurătatea? Prefer să rămân singură, să citesc o carte sau să mă uit la un film decât să fiu înconjurată de persoane. De multe ori, când sunt nevoită să stau mult timp cu un grup de persoane, simt că obosec psihic și am nevoie să fiu lăsată în pace. Nu e vorba că urăsc să socializez, dar dacă ar fi să aleg între a sta singură sau cu alte persoane, prefer singurătatea.

Răspuns Apreciat de Editori
| zuppyby a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu e ceva rau daca preferi sa stai singura, doar ca...ar trebui din cand in cand sa te mai bucuri si de prezenta celor din jurul tau. Dupa parerea mea acum cand esti inconjurata de prieteni, familie preferi singuratatea, dar daca nu ai avea pe nimeni langa tine atunci nu ai vrea sa stai de vorba cu cineva? Eu cred ca da. Si daca vei accepta un sfat...incearca sa pretuiesti persoanele din jurul tau (bineinteles cele care merita) si nu le trata cu indiferenta sau cu absenta ta.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti transmit happy

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și ce e rău dacă asta îți place ție? până la urmă contează să te simți tu bine. eu în general prefer să stau cu oamenii, mă simt nasol dacă îs prea mult timp singură dar am și momente când simt nevoia să stau singură

| darrio2007 a răspuns:

Vei ajunge la o varsta la care iti vei dori prieteni, cunostinte sau pe oricine cu care sa comunici cat de putin. incearca sa dai singuratatea la o parte.

| Sofer a răspuns:

E normal daca asta simti.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Și eu sunt la fel. Nu cred c-ar fi ceva rău/negativ în asta.

| LittleSkylark a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Ah, ce bine. Măcar nu sunt ultima terminată de pe planeta asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca te regasesti printre persosnele ce sufera de tulburare de personalitate schizoida da nu sunt sigur
Eu am aceasta deviere de comportament si sunt la fel ca tine. singura metoda de a te trata este psihoterapia
Va veni momentu cand vei regreta retragerea sociala

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Si eu sunt la fel.

| Clytia a răspuns:

Te înțeleg, pentru că același lucru prefer și eu. De fel sunt sociabilă, dar mult mai mult mă încântă ideea de a citi o carte, de a viziona ceva, decât să discut cu un grup de persoane.
Preferințele diferă de la un om, la altul, deci nu-ți face probleme.

| anonim_4396 explică (pentru Clytia):

Ce frumusela si ce par superb ai :*
Semeni putin cu monica

| Clytia a răspuns (pentru anonim_4396):

Care Monica? laughing

Fosta columbeanu si tu ai trasaturi de fotomodel sper ca nu te am jignit cu ceva happy god bless you

| Clytia a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi! Ce pot să zic, și tu arăți super în poza de profil. big grin

Mersi, stiam, recent am schimbat-o happy

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Na, că te-ai indragostit de ea! Nebunaticule!

| llleo a răspuns:

Nu e nimic în neregulă. Face parte din personalitatea ta. Există și categoria persoanelor solitare. Fără griji.
Spor.