| angelinthedark a întrebat:

Oare faptul ca am mintit pe prietenul meu e un motiv de deespartire? Oare se va desp de mine, ca ne-am certat dar nu mi-a zis ca nu mai vr sa fie cu mine ci a ramas asa cu cearta, azi nu am vb deloc cu el, stiu ca ma iubeste, dar pentru o minciuna nevionvata credeti ca se va duce relatia de rapa?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Depinde de miciuna, cat este de grava sau nevinovata.In general partenerii intr-o legatura nu prea doresc sa fie mintiti.Asta submineaza increderea in celalalt. Tu cum ai reactiona daca ai fi mintita cu o minciuna nevinovata(spune el) si tu spui ca este grava? Nu conteaza ce grad dai tu minciunii tale, conteaza cum a perceput-o el si ce impact a avut asupra lui! Este o vorba inteleapta, care se refera la fapta si rasplata:"ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".

4 răspunsuri:
| alexalex07 a răspuns:

Nu! daca te iubeste o sa ajunga tot el la tine cred ca si eu m-am certat cu o fata si cand am luat-o de gat putea sa anul ma lese dar... in fine treci peste asta. eu cred ca daca il iubesty ar trebuiii sa te duci la el si sa-i spui daca l-ai suparat si no nu stiu ca nu prea am experientza big grin bft multawinking kiss

| T. AC a răspuns:

Am mai mentionat asta odata... mai bine cautal si incercati sa va impacati multi baieti lasa balta o relatie din o gara proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de minciuna...happy daca te iubeste cu adevarat probabil ca nu te va parasi...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea tu deja devi obsedata -.-...ai pus vreo 8 intrebari legate de faptul ca l'ai mintit d'oh...mai inceteaza sh uh -.-.Eu inteleg ca TPU este un site in care ne ajutam unii pe altii, dar tu deja exagerezi. Fara suparare, dar asta e adevarul.