| Me23 Tia a întrebat:

Oare ma place? eu am 14 ani si am un coleg in clasa foarte dragut.il stiu din clasa 1. dar din a 7-a s-a schimbat ceva.in a 7-a m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, dar eu nu am raspuns da sau nu.am zis ca ma mai gandesc, iar el ai insistat dar eu tot nu am raspuns.nu prea vroiam atunci si era o parte din mine care credea ca face misto de mine. dupa, el s-a cuplat cu o fata de a 8-a(el era cu mine in clasa a 7-a). iar de 3 saptamani, aproximativ, se tot uita la mine si zambeste si este mai atent cu mine decat de obicei. iar azi stateam la o colega pe banca si vorbeam cu ea si cu inca 2 colegi si a venit el si s-a pus in fata mea cu o mana pe banca in partea dreapta la 1 mm de piciorul meu si cu mana cealalta mana in stanga la 1 mm de piciorul meu, si s-a intors cu capul spre colegul din spatele meu la 10 cm fata lui de fata mea.nu cred ca a-ti inteles multe dar ma rog, era asa aproape de mine ca zici ca ma lua in brate.si eu mi-am dat sema ca e foate foarte dragut acum 2 saptamani.si cred ca ma place.acum problema e ca el inca mai e cu fata aia, e cu ea de aproximativ 1 an.si acum eu vreau sa stiu daca ma place si ce sa ma fac.eu vreau sa fiu cu el, dar el nu e "disponibil"laughingiar mie imi este frica sa nu rada da mine daca il intreb. deci: 1.ma place? 2.cum ma cuplez cu el daca el e cu fata aia? (daca mai vreti detalii spuneti si va raspund)

Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

1 - te place;
2 - pentru moment trebuie sa astepti ca mai vezi si alte semne/mesaje de la el;
daca insa iti vine bine, poti sa ii spui ca tu nu vrei cu tot dinandinsul sa strici o prietenie (maine poti fi tu in situatia fetei celeia) si ca iti pare rau ca anul trecut nu ai raspuns afirmativ; oricum lucrurile se schimba si daca el vine la tine trup si suflet (si-o fi dat seama ca trebuia sa insise acum un an) nu trebuie sa iti faci nici o problema.

3 răspunsuri:
| yanny`s a răspuns:

Mai bine fi tu linistita si lasa`l pe el.de ce vrei tu sa alergi dupa un tip care nu este sigur pe el?
cauta un baiat care sa se tina intr-una dupa tine, ca asta meriti:*:*

astept sa ne scrii ce ai facut cu elsmugsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai de unde sa stii pana nu-ti confirma el. Nu piezi nimic daca-l intrebi sau ii dai de inteles daca il placi. Nu proceda si tu ca majoritatea fetelor care asteapta ca baiatul sa faca primul pas. Daca ii va parea ciudata chestia, el are o problema, nu tu. Gandeste pozitiv. Sansele de a te placea sunt mari. Poti filtra cu el, ii poti face ochi dulci. Dupa cateva zile, ii vezi reactia.

| stefan_9812 a răspuns:

straight face...si eu sunt foarte atent cu colega mea de banca, dar nu inseamna ca o plac.stau chiar foarte aproape de ea. o cuprind etc. dar nu inseamna ca o plac. o plac ca pe o colega.mare chestie daca s-a pus langa tinetongue. poate pentru tine e ceva neobisnuit sa stea un baiat aproape de tine.asta e.