| ana1997 a întrebat:

Oare ma place? mie imi place de un coleg dar eu nu stiu daca ma place? am o colega carre sigur il place deoarece tot timpul umbla dupa el...se pune langa el, ii cere intotdeauna nr. de tel. dar el nu vrea sa il deea.eu ma inteleg foarte bine cu el si vb frumos cu mine intotdeaunasad cand intru in conversatie cu el colega mea intotdeauna vine si o intrerupe .de parca numai ea ar avea voie sa vorbeasca cu el. iar asta ma enerveaza sad

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Cu un pretext ramai singura doar cu el...Nu e greu sa gasesti un motiv sa iasa cu tine undeva... ii spui ca trebuie sa te duci la un magazin daca poate sa te insoteasca ar fi super. Fata aia daca vine si vorbeste peste tine nu pleca de langa el vorbeste si tu mai mult intra in discutie si ai sa vezi cum pleaca eawinkingPoti sa ii spui asa un compliment:"imi place de tine esti un baiat simpatic si atent" spune-i sa iti dea id-ul lui de mess daca nu il ai ii spui ca vrei sa mai vorbesti cu el...Priveste-l mai des cu atentie si poate o sa ai noroclove struckSucces!

2 răspunsuri:
| Corinne a răspuns:

Buna! incearca tu sa-i ceri nr de tel. daca il vei primi atunci sigur ai mai multe sanse la el decat colega tawinking
Eu nu`mi pot da seama daca tipul chiar te place.multi baieti se pot intelege bine cu tine. dar in timp iti vei da seama singura dupa ce vorbiti mai mult. poate chiar ai norocul si iti va dezvalui in fata happy
Bafta!kiss

| cristina661 a răspuns:

Bay at cand vine ea incearca sa nu o bagi in seama si sa continuati discutia ca si cand aia nu ar fi acolo
Asa cred ca e binehappy bafta ca ai nevoie>big grin