Nu te place, probabil pentru ca are prietena.Mai asteapta putin sa treaca timpul, dupa poti vorbi cu el.Intereseaza'te mai intai daca mai are prietena
Nimic. scuze dar mai bine cauti altul pentru ca daca are prietena poate nu vrea sa isi strice relatia cu ea. a privi si a zambi nu inseamna prea multe. deci sfatul meu e sa cauti somebody else
Este o iluzie poate vrea sa te induca in eroare sau poate ii place de u dar ii este rusine sa recunoasca dar parerea mea este sa vorbesti odata cu el sa ii explici cum stau lucrurile si sa il intrebi daca poate fi ceva intre voi doi daca nu te porti ca si cum nimic nu sar fi intamplat si ramaneti doar amici te pup:X
Nu te place. Deci nu iti face sperante degeaba. Stiu ca sunt dura, dar in lumea reala nu inseamna nu. Are prietena nu? Daca te-ar fi placut, dupa ce ar fi aflat ca il placi, i-ar fi dat papucii celeilalte si s-ar fi cuplat cu tine, dar cum nu a facut asta ramane un singur lucru => Nu te place asa ca nu mai visa si coboara cu picioarele pe pamant.