| вυттєяƒℓу ƒℓу αωαу -» a întrebat:

Oare ma place? Sunt in clasa. a 6-a si imi place de un baiat. Dar nu sunt singura care il place.Lui cred ca ii place de colega si prietena mea cea mai buna si din cate observ si ei ii place. El se comporta cu mine ca un frate, dar el nu stie ca eu il plac.Imi este frica sa ii spun... ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| diana a răspuns:

Salutkiss
Ai vazut filmele alea in care doi buni prieteni au ajuns sa fie iubiti?happy
Eu zic ca ar trebui sa-i spuihappy Ce-ai de pierdut?big grin Fa chestia asta inainte sa o faca prietena ta.
Cum ziceam mai sus: ar trebuie spui deoarece tu doar crezi ca-i place de prietena ta dar s-ar putea sa nu fie chiar asa...Cand iti place o persoana, si acea persoana vorbeste cu alte persoane de sex opus ai tendinta sa crezi ca persoana draga o place pe cea cu care vorbeste...(asa credbig grin)
Dar daca esti mai rusinoasa roaga o prietena sa-i spunakiss
Bafta!kiss

5 răspunsuri:
| ing. a răspuns:

Buna.Nu te costa nimic daca incerci. Spune-i baiatului ca iti place de el, ca il consideri dragut, si intreaba-l ce parere are despre tinehappy. Intre timp, incearca sa vorbesti mai mult cu el, sa vezi ce lucruri aveti in comun. Daca esti mai timida, spune-i printr-un sms sau pe messenger.Si trebuie neaparat sa vorbesti cu prietena ta.Intreab-o ce parere are despre el. Dupa parerea mea, n-ar trebui sa va stricati prietenia din cauza unui baiat.winking. O zi placuta sa ai.happy

| Silvia_6960 a răspuns:

Nu as vrea sa ma iei in nume de rau sau ceva, dar la varsta voastra nu este decat ceva trecatortongue mai bine ocupa-te de scoala sau ceva care sa te ajute intr-adevar, si lasa relatiile deoparte, pentru ca vei avea destul timp de acum in colobig grin

| lencikk a răspuns:

Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa ii spui...esti femeie pentru numele lui d-zeu. dar daca totusi nu ai curaj cel mai bine ar fi sa sa vorbesti cu prietena ta daca il place ca sa nu se creeze o tensiune intr voi 2.si in plus daca ea va fi cu el la un moment dat se va desparti si u vei fi la rand. dar eu zic sa mai astepti pana in clasa a 7a sau a 8a cel mai ok pana la liceu pentru ca iti grabesti copilaria si ai timp toata viata pentru iubiti. acum ar trebui sa te gandesti serios la scoala.eu te pwpacesc dolche si daca totusi vrei sa fii cu acel baiat eu iti urez mult noroc dar daca faci acest pas fal cu cap ca sa nu te certi cu prietena ta pentru ca u no sa fii cu "iubitul"toata viata pentru ca esti a 6a si este doar o joaca acum dar cu prietena ta pota vei tine o stransa legatura ceva timp si vei fi bucuroasa sa ai cui sa iti impartasesti secretele. pa-pakiss

| вυттєяƒℓу ƒℓу αωαу -» explică:

Nu se mai accepta raspunsuri la intrebare:p acum nu mai sunt in clasa 6 si nici nu imi mai place de nici un baiat ...si... tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lora si nymph3tamine nu cred ca ar trebui sa o judecati ca e mica, daca vrei intr-adevar incearcawinking