Inca un specimen pe cale de disparitie
Nu vad nimic rau in a fi timid
Problema o pui tu intr-un mod dramatic.Nu vrei sa traiesti daca nu esti iubit? Ce naiba
Cu cat cauti mai intens un lucru cu atat se indeparteaza de tine
De ce nu lasi viata sa te surprinda?
Nu mai cauta in spatele fiecarui zambet pe fata potrivitaAstea-s aparente
S-ar putea ca fata potrivita sa fie mai apropiata decat crezi
Eu as vrea un baiat care sa ma iubeasca asa cum sunt, sa nu incerce sa ma schimbe, sa fie romantic, sa aiba tupeu si un caracter puternic, sa fie extrovertit(pentru ca si eu sunt la fel), sa stie sa ma faca sa ma simt importanta pentru el. Si nu am sa neg ca vreau sa fie si frumos.
Tu gandeste-te ca nu este bine sa fii timid, mai ales daca esti baiat, pentru ca va fi foarte greu sa-ti faci o iubita.majoritatea fetelor vor sa se simta protejate, in siguranta alaturi de prietenul lor, iar alaturi de un baiat timid e cam imposibil.Si gandeste-te ca cu rusinea mori de foame. Chiar daca o fata te va place asa cum esti, daca tu nu vei face primul pas, se va gasi altul mai cu tupeu care ti-o va lua. Incearca sa te schimbi, mergi la un consilier, ai sa vezi ca nu e greu daca ai vointa!
Eee de parca nu ai sti ce ar vrea. Lasa amice si eu sunt in situatia ta si caut o persoana mai speciala care stie sa iubeasca, nu sa isi bata joc... dar vad ca astept cam mult
Uite, u esti singurul baiat care gandeste asa, care se gandeste la persoana pshica nu la partile corpului...si pentru asta : Bravo! Te agmir pentru asta
Nu te gandi numai la fete gandeste-te si la ceva distractie gen adrenalina sau ceva ce vrei sa faci in viata in afara de fete.
Si apropo si eu asa gandesc. Dar continuam viata asa cum e.
fetele din ziua de azi is altfel.de obicei se uita la baietii frumosiiar apoi cand siau batut joc de ele sufera si etc. Vorba aia*nu te uita doar la exterior, uitate si in interior'eram si eu timid pana acu cateva luni... dar mi-am gasit jumatateasi acum pur si simplu is alt om. incearca sa fii tu insuti.mult succes
Off, de ce toti baietii timizi sau care in preajma fetelor se pierd si nu mai stiu ce sa discute sau ce subiect sa aplice intr-o conversatie cu o fata, se marginalizeaza in halul asta? de ce trebuie sa va inchideti in voi. sau intre 4 pereti sa uitati de tot, sa uitati de lume, si sa ramaneti neintegrati in societate? Nu vreau sa te descurajez ci sa te intaresc, am si eu aceasta calitate de a fi timid. trebuie sa gasesti pe cineva cu mai mult tupeu decat tine ca sa zic asa. care ar putea sa te ridice la un alt nivel, care ar putea sa-ti dea acea incredere in tine, pe care vad ca ti-ai cam pierdut-o. Asa cum spun majoritatea fetelor, lasa pesimismul in urma, si fi putin mai optimist, doar incearca si ai sa vezi cum ti se schimba viata radical.
Viata are rostul ei, fiecare avem un scop in aceasta viata! Fiecare fata e diferita, fiecare gandeste in felul ei.Singuratatea este intr+adevar grea, insa nu e motiv pentru a crede ca nu ai pentru ce trai. Poate esti inca mult prea tanar ca sa poti intelege viata la adevarata ei valoare.Si eu simteam de multe ori ca viata este mult prea complicata, ca nu voi putea trece peste multe obstacole, insa le+am trecut cu ajutorul lui Dumnezeu. Timiditatea ar trebui sa fie o calitate, insa avand in vedere lumea in care traim, de cele mai multe ori, noi cei timizi suntem considerati"naivi"de catre cei care nu cunosc aceasta calitate de a fi sufletist.Fiecare din noi suntem unici in felul nostru de a fi.Trebuie sa ne descoperim noi insine la adevarata noastra valoare, daca nu o vor face altii pentru noi. Iar in dragoste fiecare avem destinul lui, nu trebuie sa fortam lucrurile, intr-o zi vei observa ca nimic nu e intamplator in viata.Sunt si fete timide, sunt si fete indraznete, fiecare din noi suntem diferite din toate punctele de vedere.Singur esti acum, insa va veni si momentul cand va rasari soarele si pe strada ta, iar atunci vei vedea cu totul altfel lucrurile! Fii mai optimist, viata are si partile ei frumoase noi trebuie doar sa le putem descoperi si nu asa dintr-odata ci incet cu timpul
Haha, ce dragut^_^! de fapt fetele decente din ziua de azi gasesc tipii timizi atragatori deoarece ele cauta un baiat cu bun simt care sa nu isi bata joc de ele! insa tipii decenti ca tine sunt rari la fel ca fetele decente! se potrivesc de minune impreuna...doar ca nu se pot gasi T_T...nu iti face griji, sunt sigura ca daca mai cauti o s-o gasesti! poate nu o sa arate ca angelina jolie dar cel putin o sa te iubeasca cu adevarat (si o sa fie dragalasa )