| urbanghost a întrebat:

Oare mai exista iubire adevarata in ziua de azi? Mai exista cupluri care nu pot sta departe unul de celalalt? Mai exista acel ceva care te indeamna sa lasi tot ce ai in jur doar pentru persoana iubita? Mai exista cupluri care stau unul cu celalalt nu doar pentru sex? Toti avem pe lumea asta o persoana care este jumatatea noastra? Acum ca am baut cateva pahare in plus, ma apuca sentimentalismele si nu cred ca voi gasi vreodata o persoana care sa pot sa impart tot cu ea, sa petrec tot timpul cu ea, sa avem "acel ceva" special care te duce il al 9-lea cer... Voi ce parere aveti, exista o persoana predestinata pentru toata lumea?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Hei man, ce-ti veni?
Normal ca pentru fiecare dintre noi exista acolo undeva, acel cineva happy, care te va face sa plutesti love struck
Tu acum ai alte prioritati.cum ar fi bacu`ul.big grin. ok, ok sorry ca-ti-am amintit, stiu ca numai la Camil Petrescu si Creanga-ti-e gandul laughing, dar...calm.
Asa, sa revin.
Trebui sa stii sa-ti "modelezi" relatia.happy, ca sa poti fi fericit...
Trebuie sa stii sa o intelegi, trebuie sa stii cand sa taci, cand sa vorbesti, cand s-o privesti.uff.sunt atat de multe happy
Probabil ca dupa, aderi sa dai si la facultate, nu?
Foarte bine. "Cum vei fi tu, asa va fi si omul de langa tine", nu stiu. dar nu cred ca-ti va pica bine, tu sa fi.inginer, si ea vanzatoare la magazinul din colt?
Sa fim seriosi...asadar, intai cariera si dupa...love struck
Pricepi? si gata gata cu ~trancaneala~..."Pierde-ti" zilele astea, staruind cu invatatul, si dupa...whistling sus palaria.
PShee hee voi da-ti bacu` in Odobleja?

8 răspunsuri:
| greg a răspuns:

Normal ca mai exista. Sper sa ai parte de ceea ce iti dorestiwinking
Doamne ajuta

| greg a răspuns:

Eu cred ca, da. Exista o persoana predestinata pentru fiecare.Iti spun din experienta si din ce observ prin jur.

| dreamerlainen a răspuns:

Cu siguranta exista o persoana predestinata fiecaruia. Mai greu e insa sa descoperi care e si mai trist e sa fie langa tine si sa nu iti dai seama.

In ultima perioada si pe mine ma apuca "sentimentalismele" de care zici tu... Parca m-am saturat sa zbor din floare in floare...

| beautykillls a răspuns:

Rasp la toate intrebarile. DA! si am gasit-o

auran
| auran a răspuns:

Stai linistita si eu mai imi plangeam de mila cate unui pahar din cand in cand (poate o vei mai face) dar, intr-un sfarsit il vei gasi!

| urbanghost explică:

Auran, sunt baiat nu fata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista... ia vezi poate e chiar pe TPU aicihee hee

| jorkaef a răspuns:

Ma numesc alex din buc am 25 de ani si dupa experienta mea nu cred ca mai exista iubire