Hei man, ce-ti veni?
Normal ca pentru fiecare dintre noi exista acolo undeva, acel cineva , care te va face sa plutesti
Tu acum ai alte prioritati.cum ar fi bacu`ul.. ok, ok sorry ca-ti-am amintit, stiu ca numai la Camil Petrescu si Creanga-ti-e gandul , dar...calm.
Asa, sa revin.
Trebui sa stii sa-ti "modelezi" relatia., ca sa poti fi fericit...
Trebuie sa stii sa o intelegi, trebuie sa stii cand sa taci, cand sa vorbesti, cand s-o privesti.uff.sunt atat de multe
Probabil ca dupa, aderi sa dai si la facultate, nu?
Foarte bine. "Cum vei fi tu, asa va fi si omul de langa tine", nu stiu. dar nu cred ca-ti va pica bine, tu sa fi.inginer, si ea vanzatoare la magazinul din colt?
Sa fim seriosi...asadar, intai cariera si dupa...
Pricepi? si gata gata cu ~trancaneala~..."Pierde-ti" zilele astea, staruind cu invatatul, si dupa... sus palaria.
PS voi da-ti bacu` in Odobleja?
Eu cred ca, da. Exista o persoana predestinata pentru fiecare.Iti spun din experienta si din ce observ prin jur.
Cu siguranta exista o persoana predestinata fiecaruia. Mai greu e insa sa descoperi care e si mai trist e sa fie langa tine si sa nu iti dai seama.
In ultima perioada si pe mine ma apuca "sentimentalismele" de care zici tu... Parca m-am saturat sa zbor din floare in floare...
Stai linistita si eu mai imi plangeam de mila cate unui pahar din cand in cand (poate o vei mai face) dar, intr-un sfarsit il vei gasi!
Ma numesc alex din buc am 25 de ani si dupa experienta mea nu cred ca mai exista iubire