Da exista, prieteni adevărați. Însă, în general fața de acești oameni exista prejudecăți. Oricum continua sa fii un om bun, chiar dacă alți te dezamagesc.Invinge răul prin bine.
Exista, dar foarte putini din pacate, in ziua de azi multi sunt egoisti, rai si cruzi. Chiar si eu nu pot intelege, oare e atit de greu sa tii secretele altora, sa fii de incredere, bun, sa pretuiesti nu infatisarea etc, de ce au fac asa, dar altii ce ma nconjoara nu pot, parca se folosesc((
Mai exist inca, din pacate ca sunt ff putini ca mine, si ma simt dezjadajduit, ca toti se gandesc doar la ei (lacrima)
Da, exista. Pe un om ajungi sa-l cunosti greu (si poate niciodata in totalitate). Eu cred ca daca tu esti o persoana buna, amabila, draguta, vei atrage dupa tine persoane care nu doresc profit, ci doar placerea de a fi in preajma ta. Fiecare om poate fi bun, asta tine de alegerea lui. Mi-a atras atentia ceva din expunerea ta: „...sunt oameni care oferă libertate și ajung să fie părăsiți". Poate exista libertate, dar trebuie sa existe si principii. Libertatea nu iti ofera totdeauna fericire. Depinde care este libertatea aceea... In fine, sunt oameni buni. In primul rand, pot fi eu (tu) apoi, ramane sa-i caut si pe ceilalti. Succes!
Da, poate fi. Însă depinde de domeniu. Uite cum vad eu, de exemplu: libertatea poate fi efectul unui principiu când aleg (din principiu sănătos) să nu am de-aface cu diferite vicii (tutun, alcool, droguri) - în acest caz, pentru mine este libertate pentru că nu sunt prins în lanțurile unui viciu care mă controlează. Dar atunci când vine vorba de libertate în domeniul relațional-emoțional, cred că e alt ceva. În fine, asta e opinia mea.
elena2312131 întreabă: