| midnight_2375 a întrebat:

Oare mai exista prietenie adevarata?

Credeti ca cineva ar renunta la ceva foarte important pentru el ca sa va fie voua bine?

Cred ca lumea devine din ce in ce mai egoista...

17 răspunsuri:
| iri a răspuns:

Eu cred ca exista asemenea prietenii, dar eu inca nu am avut parte de asa ceva. Ele exista, dar din ce in ce mai rar.

| Happy a răspuns:

Eu dupa parerea mea sau cam dus acele prietenii la bine si la greu acum daca nu ai bani nu ai prieteni daca ai bani ai prieteni (desigur prefacuti). Asta e teoria mea pupici

| Barajag a răspuns:

Egoism zici? ehe, altii nu mai stiu ca sa faca si altora bine, dar nu ai ce face, asta e omul in ziua de azi.Eu sincer fac in asa fel sa-i vad pe cei dragi fericiti, la mine ma uit ultima, asta e firea meahappy

| Cryssy a răspuns:

Buna. DA. Mai exista. Dar foarte greu o gasesti. Eu as renunta la orice, as face orice numai ca celei mai bune prietene sa ii fie bine.
Ai dreptate, lumea devine din ce in ce mai egoista, dar tu nu trebuie sa fii asa.

| I'm just me a răspuns:

Eu sunt d acord cu iri doar ca eu am un prieten adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asa fac cu prietenii adevarati!

| StaRmAgiC a răspuns:

Exista si foarte rar.
In general oamenii sunt numai pentru eii.
In general la noi fetele e multa invidie:-J
si prostie pe deasuprahee hee

| pysyuctzza a răspuns:

Exista sigur ca da, dar depide si de tine trebuie sa o cauti, din prietenie poti sa si suferi cum poti si sa razi, prietenia e ingerul&demonul in acelasi timp, depinde si de tine. Atunci cand mori daca ai 5 prieteni adevarati nu ai trait degeaba, eu asi face orce pentru. prietenele/prietenii mei, pentru.ca ei miau schimbat viata, lumea nu devine egoista, asa a fost din totdeauna dar evolueaza negativ, noi putem schimba lumea, impreuna putem sa schimbam complet lumea... bazandune doar pe prietenia adevaratabig grin

| Chocolate a răspuns:

"Prietena mea cea mai buna" nu e in stare sa renunte nici la un joc amarat pentru mineoh go on...nu mai exista, totul se duce de rapa pe lumea asta, nimic nu mai e frumos...

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Da. Am o prietena ff buna.ne cunoastem pot sa zic.de cand ne-am nascut.am fost f apropiate. ea a fost ca o sora pentru mine.love struck.inca mai mai este.inca pastram legatura.love struck

| Paris a răspuns:

Nu stiu cati ar renunta pentru mine, insa eu, da, as renunta, din toata inima, pentru anumite persoane. happy

| Razvan a răspuns:

Eu am "patit-o"! O prietena a mea a facut un mare sacrificiu pentru mine si o sa ii fiu recunoscatoare mereu

| anda1313 a răspuns:

Da, cred ca mai exista astfel de persoane care ar renunta la ceva foarte important pentru el ca sa ne fie noua bine, doar ca sunt foarte rare astfel de persoane.
Din pacate, da, lumea devine din ce in ce mai egoista...

| obarbiebruneta a răspuns:

Eu nu am nici o prietena adevarata. Nu exista asa ceva

| AndreeaA_4794 a răspuns:

Am credinta ferma ca nu exista prietenia adevarat si nimeni, niciodata nu ma va face sa-mi schimb parerea. Am fost tradata de trei prietene cele mai bune carora le-am oferit increderea. As vrea sa mai cred in asa ceva, dar nu mai pot. Nu pot oferi increderea mea nimanui.
Sunt sociabila, am prietene, dar imi dau seama cat mai mult, pe zi ce trece, ca ele se comporta tot mai frumos cand fac ceva pentru ele si sunt tot mai indiferente cand nu am ce sa le ofer, din punct de vedere material. Asa ca... sintagma de prietenie adevarata a luat un alt nume: interes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de astazi lumea este din ce in ce mai rea si nu exista prietenie adevarata. Spun asta din proprie experienta te tradeaza atunci cand te astepti mai putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu am parte de o prietenie din aceastalove struck si ma bucur... am face orice una pentru alta. bineinteles mai avem si alte prietene dar noi doua ramanem prietene tot mereu:X

Întrebări similare