| Primavara_1146 a întrebat:

Oare mai exista si ochelariste frumoase?!

Eu pana acum nu am vazut...

(vreau pareri de la baieti, ca de la fete, e clar ca ochelaristele vor zice ca sunt frumoase desi majoritatea nu sunt!)

FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA URIASAAAAAAAAAA

Răspuns Câştigător
| Amy a răspuns:

Desigur ca exista. http://www.gds.ro/poze-gds/65919mare.jpg
P.S:nu port ochelari

4 răspunsuri:
| doroteea a răspuns:

Nu stiu de ce iti displac fetele cu ochelari, nu ma simt jignita pentru ca nu port ochelari, dar totusi... cum poti judeca pe cineva pentru simplul fapt ca are ochii bolnavi. Este adevarat ca la o persoana, ochii sunt foarte atragatori si daca ei sunt bolnaviciosi, nu arata bine, dar sa ne gandim putin. Sunt foarte multe fete care poate nu sunt"bune" (un cuvant specific baietilor...)dar au un suflet bun. Si ca sa nu zici ca ma iau de tine, sa stii ca sunt fete care arata foarte bine cu ochelari, sunt unele fete care arata mai bine cu ochelari decat fara. Oricum sper sa-ti dai seama ca o fata poate fi si atractiva, chiar daca poarta ochelari, "ochelarist" e un cuvant foarte urat, si gandeste-te bine ca si baietii poarte ochelari si unii arata bine asahappy.

| doroteea a răspuns:

Scuze ca mi-am exprimat parerea, dar am simtit nevoiahappy.

| Sin a răspuns:

Cand o sa te mai maturizezi o sa-ti dai seama ca ochelarii nu sunt totul la o fata/la o persoana.Asa daca te lasi condus de prostiute din astea s-ar putea sa pierzi o fata calumea.Dar probabil inca esti la varsta la care crezi ca frumusetea este tot ce conteaza.

| Ionela_6254 a răspuns:

De ce ai tu senzatia ca fetele care poarta ochelari, "ochelariste" cum le spui tu, sunt neaparat urate? eu port ochelari si nu port pentru ca sunt "chioara" port pentru a-mi corecta vedere.si imi sta chiar bine.majoritatea pers pe care le cunosc eu si poarta ochelari arata la fel de bine.nu inteleg ce te deranjeaza pe tine de fapt.thinking