| lewiscristian_4963 a întrebat:

Oare noi adolescentii de ce nu gandim de foarte multe ori ce facem de exm fumam, bem, nu mai avem respect de persoanele invarsta? astazi am iesit si eu prin oras si am auzit astazi in tranvai fel si fel de de persoane care discutau pe subiectul asta! dc nu ne traim noi anii copilariei asa cum trebuie sa ne vedem de scoala noastra? oare mai gandeste cineva ca mine? vreau sa cunos mai multe persoane care sunt de acord cu mine! dau :funda voturi si id meu de messenger

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Din pacate si cu parere de rau tu ai dreptate, dar depinde si de persoana in cauza foarte mult, de cercul de prieteni, de buna crestere si educatie primita, cu toate ca nu sunt in totalitate de acord cu cei care acuza parintii pentru greselile si destrabalarea copiilor, pentru ca un parinte nu va zice niciodata copilului sa isi jigneasca seamanul sau sa vorbeasca urat celor in varsta. Acum e la moda sa stii sa fumezi, sa bei, sa vorbesti porcos, si lista poate continua, asa ca mentalitatea unor tineri lasa de dorit in ziua de azi. Probabil asa gandesc ei ca e bine de frica sa nu isi piarda cercul de "prieteni". In speranta ca te va multumi cat de cat acest raspuns iti doresc o zi placutawinking

1 răspuns:
| Adda_5780 a răspuns:

Sunt de acord cu tine. unele pers n`au moralitate ca sa zic asa. dc sa fumezi de exemplu?laughing cu ce te face mai bun faptul ca incepi sa consumi gen in 4 luni 30 de mil`raised eyebrows?thinking iar faza cu pers`invarsta e doar ca sa ne dam gen mari in fata anturajului. toate aceste lucruri ne incarca si mai mult constiinta dupa:-si mai bine stam la scoala, invatam ceva`ca sa fim p picioarele noastre si dupa putem sa ne distram.si nu neaparat in felul in care se distreaza"pleava"laughing xD