Mi-e teama sa te intreb cati ani ai
Totusi, desi nu e un aspect deloc de neglijat il lasam la o parte.Depinde de cat de timp sunteti impreuna, daca te-a constrans intr-un fel sau altul sa iti pui intrebarea si mai ales daca tu vrei asta. Daca deja incepe cu daca n-o facem te parasesc, pune-ti semne de intrebare
Hei, ei bine de ce pui o astfel de intrebare? Daca tipul e potrivit pentru tine, daca tii cu adevarat la el si el la tine si sunteti gata sa faceti pasul acesta bineinteles ca o sa tina la tine mereu.Inainte sa faci sex cu el fii sigura ca tine cu adevarat la tine, nu doar in cuvinte.Prima oara e foarte important si se simte foarte bine atunci cand exista si dragoste adevarata, cu sentimente. Daca tipul e de treaba si tine la tine da o sa te iubeasca mereu, dar cunoaste-l bine inainte sa faceti asta, s-ar putea sa te foloseasca.. oricum dragostea e un sentiment extrem de dulce, nu poti sa nu ii simti gustul, asa ca nu te indoi de sentimentele tale:X
Daca nu te iubeste deja, si doar speri ca te va iubi dupa o partida de sex, mai bine nu o face. Dragostea nu asa se castiga, vei ramane dezamagita.
Daca tine la tine cu adevarat si chiar te iubeste, eu cred ca da, dar mai lasa-i unpic de timp si asigurate ca, chiar merita sa faci acest lucru, ca apoi sa nu-ti para rau.
La mine asa s-a intamplat. Acum 3 ani, dupa ce am facut dragoste cu prietenul meu (pentru mine a fost prima data), m-a iubit si ma iubeste si acum.
Da pentru ca e o doada de iubire:X...
este un pas spre o alta dimensiune a iubirii voastre:X...
deci cum sa nu te iubeasca daca ai facut si cel mai important pas?
sunt sigura ca iti vei aminti de acel moment cu mare placere:X
si da te va iubi enorm:X duap
dar inainte sa ii zici ca esti virgina ca sa stie cum sa te ia:X
Mmmm da... şi nu
Foarte mulţi tineri rămân dezamăgiţi după prima experienţă sexuală şi chiar dacă sună cunoscut, mai bine ai grijă să nu-ţi pare mai târziu şi un SENTIMENT cunoscut
Pentru că există 3 reguli de bază care duc la succes în relaţie după ce faceţi dragoste : 1. Să te iubească înainte de
2. Să-l iubeşti înainte de
3. Pasul acesta să fie decis de amândoi, nu 80% el şi 20% tu
Însă dacă ai fi sigură de primul pas atunci nu ai mai fi pus întrebarea
Când există dragoste nu există îndoieli
Aşa că te-aş corecta un pic : nu veţi face dragoste, veţi face SEX, şi aveţi mari şanse de a vă termina relaţia chiar după acest pas
Tu decizi, însă
Nu ai de ce să ne asculţi pe noi sau pe părinţi
Tu trebuie să fi sinceră cu tine şi dacă simţi că totul e în ordine, atunci faceţi-o!
În caz contrar, poate vrei să te scuteşti de o experienţă neplăcută care te va însoţi în memorie toată viaţa, şi pe care o vei trimite la Bravo! Girl să înveţe alţii din nenorocirea ta
Baftă!
Dupa ce faceti dragoste? Daca faceti dragoste inseamna ca te iubeste, dar dupa ce faceti se poate ca sa tineti mai mult unul la celalalt, caci acult in sine implica multe sentimente.
Daca nu te-ar iubi ati face sex, intelegi?
Deci raspunsul e da.
Nu uitati sa folositi prezervativul!