Daca stai de mic in preajma unor persoane cu nivel redus de gandire sunt mai sanse sa devii la fel. Nu este o relatie directa, dar prostia influenteaza pe ceilalti.
E o obisnuinta minciuna si prostita e o o obisnuinta oare sinceritatea si respectul e o munca sa o capeti.
Dar sti ca e o vorba prosti castiga mereu si cei destepti muncesc mereu..sa fie si ei luati in seama de ce vezi atatea cocalari la tv slabi de minte pff
Nu este la modul in care se gandesc multi, dar intr-un mod mai figurativ e. Oamenii sunt influentati de oameni. Una e sa traiesti portretul lui Einstein pe perete si sa le insufli copiilor tai dorinta de cunoastere si alta e sa le dai sa asculte Guta in fiecare zi. Normal ca o sa deprinda prostia de la tine in cel de-al doilea caz.
Da, este.
Prietena mea a avut o prietenă mai panaramă, chiar nu era un exemplu de urmat. Mereu auzeam lucruri rele. Eeh şi de la o vreme, prietena mea tot îi copia din gesturi/fapte/vorbe. Până când m-am săturat şi am zis gata. Peste imediat câteva săptămâni mi-a scris un ditamai romanul, iar imediat la câteva zile mi-a demonstrat că mai merită o şansă. Şi din asta rezultă că prietenia este contagioasă.
Cu siguranta! Daca iti petreci timpul cu o persoana de nivel scazut o sa te traga la nivelul ei!