| XDarkAngel a întrebat:

Oare se va demoda facebook la fel ca hi5? daca da, atunci cand? dau si funda.

7 răspunsuri:
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Eu sunt sigură ce se v-a demoda şi el săracu'. Dar nu avem de unde să stim noi. Dumnezeu decide. Dar cum a fost înainte "Îngeri", apoi a apărut Hi5-ul şi a dispărut acel site Îngeri. Oarecum e decisă soarta FabeBook-ului. Succes! :*

| RoXxy a răspuns:

Voi sunteti in urma rau si nici nu stiti ca e demodat deja.nu stiu dc draq stiu eu care nici hi5 nu amlaughing
Asta-i mersul dupa turmatongue

Răspuns utilizator avertizat
| cooki a răspuns:

Eu cred ca da:-s In cel mai scurt timp, dupa cum au inceput sa apare numele gen "Printesa lu' Salam" "Cristina dulcica 2011"big grin daca nu ai cont inca, poti sa iti faci (poate fi foarte amuzant). Daca ai, cred ca imi dai dreptate:d

| Fallen31 a răspuns (pentru cooki):

Sa se demodeze? nu ar fi ceva uimitor sa se intample, dar pentru asta este necesar de ceva si mai impregnant decat facebook, asa ca avem de asteptat. Sincer astept si eu ziua aia in care socializarea virtuala dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca se va demoda in curand pentru ca de ex eu nu mai pot adauga pe nimeni la prieteni de 10 zile si nu stiu ce sa fac

| paullalory a răspuns:

La cat de popular e Facebook acum cred ca se va demoda peste cativa ani mai precis vreo trei pentru ca aproape toata lumea are Facebook happy

Întrebări similare