Nu te-ai intrebat daca nu cumva esti bisexual? E o mare probabilitate sa fie asa. In primul rand accepta-ti sentimentele si nu te judeca singur. Oricum, nimeni nu are dreptul sa te judece. Daca iti doresti o familie in viitor, o vei avea, nu e nici o problema. Dar probabil ca vei incerca sa-ti satisfaci curiozitatea si dorintele si de partea cealalta, langa baieti.Eu iti spun doar un sfat, accepta-te si in felul acesta vei avea mai multa liniste sufleteasca. Stii cine e bisexual din lumea mondena? Dragos Bucurenci( a concurat la Dansez pentru tine) si a recunoscut chestia asta public si pe blogul lui. Concluzia e sa fii asa cum iti doresti tu sa fii, nu cum vrea societatea sau cei din jur! Ai grija de tine!
Buna! Parerea mea este ca varsta e de vina cu atat mai mult cu cat nu ti-ai inceput viata sexuala.Nu esti gay doar ca e ceva nou pentru tine si ai impresia ca ti-ar putea placea...dar daca pana acum nu te uitai dupa baieti si nu simteai nici o atractie fata de ei e doar o faza trecatoare.Esti doar curios pentru ca ai intrat pe acel site poate dupa ce experimentezi nu vei mai fi atat de incantat.Atunci cand iti vei incepe viata sexuala vei vedea de care parte esti.Bafta!
E un tip care s-a apucat de articole pe tema asta, te va ajuta!:) Parerea mea!:D
http://andreidifferent.wordpress.com/
E un tip care s-a apucat sa scrie articole pe tema asta. Merita citite! Poti sa si vorbesti cu el :) Merita, un prieten de al meu e gay si vorbeste cu el des, il consiliaza. Merita!:*
http://andreidifferent.wordpress.com/
Accepta ceea ce simti! Si daca sunt momente cand iti displace ceea ce ai ales (baietii), orienteaza-te in cealalta parte(fetele).
Uite eu nu sunt baiat dar sunt fata am 16 ani si vreau sa iti spun ca nu trebuie sa te mai uiti la aceste lucruri ok 2). cand iti vine sa faci pe Gay du-te plimbate si incearca sa gasesti o fata frumoasa draguta cu care sa vorbesti ok si 3). nu te mai gandi la asta ca esti Gay nu esti esti un om normal si te comporti asa deoarece nu ai o iubita si ai vazut acele imagini daca mai ai nevoie de ajutorul meu contacteaza-ma pe site!
Poate esti bisexual. Dar pentru a te convinge, trebuie s-o faci cu ambele sexe, apor vei realiza ce te satisface cu adevarat!