| мαяιє a întrebat:

Oare unii de ce se dau drept ceva ce nu sunt? Adica de ce copii de 11-12-13 ani spun ca fumeaza, ca se imbata, ca i'a parasit iubitu/iubita? Huh?! De ce luati poze cu baieti dupa nu stiu ce site-uri si ziceti ca este prietenul vostru? De ce voi in loc sa cititi o carte trebuie sa fiti non-stop pe facebook si pe mess? Adica fratilor nu vad motivu' pentru care voi petreceti asa multi timp acolo.thinking

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Moda s-a schimbat in vremurile actuale de aia lumea nu mai tine pas cu trecutul.

| Rockart a răspuns:

Pentru că dacă nu fac toate astea nu sunt *cool* şi sunt respinşi de societatea de 2 bani în care trăiesc.

| positivity a răspuns:

Din simplul fapt că generaţia e schimbată, şi nimic nu mai e inocent. Vreau să spun că, aceşti copii au cam înnebunit. Doar prostii au în cap: cum să fii cel mai tare, dragoste care nu se poate numi dragoste şi lipsa de respect. Nu văd un viitor prea bun cu aceşti copii. Nici măcar nu-mi pot imagina, cât de neclar va fi totul. Oricum, asta este, nu-i putem schimba, chiar dacă mi-aş dori foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici nu am cont pe facebook e o... si copii de 11-12-13 ani au prea multa imaginatie.tongue

| AnnonymusIsNotAvailable a răspuns:

Pentru ca ne vad pe noi ca facem asta si fac si ei. Noi suntem modelele lor rolling on the floor