Pacat ca ea canta Selena si nu ceva mai bun gen Avril (vechea) sau Evanesence dar suna bine si asa...
Wow.chiar canta frumos.
Nu-mi vine sa cred ca, canta ea.
Am crezut ca face playback. dar ea canta.
Imi place foarte mult.
De foarte multe ori dau peste covers facute de ea pe diverse piese. cat despre acest cover, sunt absoult sigura ca ea a demonstrat cine poate sa cante cu adevarat: ea sau selena. cred ca raspunsul este prima varianta. se vede de la o posta ca are mult mai mult talent decat selena, si cred ca daca am face o comparatie ar intrece-o 1000%, cantand live amandoua.
O Doamne:X:X:X
Ador cum canta fata asta, imi place foarte mult, pur si simplu pana si melodiile lui justin bieber am inceput sa le indragesc de cand am auzit-o pe ea cum le canta:X:X:. Pana si multe melodii le inlocuiam cu ale sale "my singin". Am vazut-o pe youtube de mult timp si imi place la nebunie. Are multe vieod. Si mai ales cand canta melodia lui Gaga telephone, apreciez faptul cum inlocuieste acompaniamentul cu orga:X:X:, dar si vocea sa.
Ce dragut canta:X:X.Cu YouTube-ul poate deveni un mini-star.. Sper ca cineva mare din lumea muzicii sa gaseasca acest videoclip si s-o faca un star!
O cheama Christina Grimmie, este una dintre cele mai talentate persoane de pe YouTube, va merge in turneu cu Selena vara asta .
anonim_4396 întreabă: