Uite un site prin care sa-ti contraargumentez comentariul.
http://www.tshirt-factory.ro/
Am cateva modele de aici si is foarte multumit de calitatea imprimeului.
Amu` sper ca nu`i bai gen - reclama, continut ilegal - ca`s si ei de ai nostri. Promovam economia tarii;))
Pai eu cred ca te referi la cei cu tricouri negre cu tot felul de imprimeuri.Alea sunt tricouri cu trupe de rock / Heavy metal (se poarta acum).Si eu am 7 tricouri din astea.Nu se cumpara din tot felul de magazine, se iau de pe internet.http://www.bestial.ro/ Sper ca ti-am fost de folos
Nu m-am referit deloc la asta.ci la falptul ca baietii sunt favorizati
Pai in acest caz nu e chiar adevarat.Am vazut si multe fete cu diverse modele de imprimeuri, insa cred ca baietilor le place mai mult. Fetele prefera haine ...cum sa zic "simple". Asta ar fi singurul motiv pe care il gasesc
Eu NU prefer hainele simple. dimpotriva, imi plac acelea mai interesante colorate vesele so...cred ma voi uita si la baieti prin haine
Buna, asta se intampla pentru ca in ziua de azi rar gasesti un barbat care sa nu fie macar metrosexual. Nu ai observat ca barbatii au furat stilul femeilor ca de exemplu: cerceii in urechi, esarfele, culorile care ies foarte tare in evidenta, pantaloni foarte mulati, tricouri cu sclipici si paiete si pietricele, se penseaza, ba chiar am cunoscut care isi pun si gene false sau se dau cu rimel sau am vazut pe la televizor ca isi pun botox in buze, sau silicoane pentru pectoral, pai mai fratilor mergeti la sala pentru asta faceti sport nu va prostiti la cap, pana ca si chilotii tanga pai mai oameni buni maine pomaine o sa ii vedem cu vreo fustita roz, un sutien si o fundita in par fiti seriosi baietilor! Reveniti-va! Fiti barbati! Imbracativa si voi cum trebuie sunt atatea si atatea stiluri frumoase. Puteti sa va luati camasile acelea deschise foarte tare sau ok purtati tricouri mulate dar fara sclipici si paiete si chestii de genu asta. Sa aiba un imprimeu ceva dar mai simplu.
Scuza`ma ca iti zic, dar cred ca ai avut experiente ciudate in societate.
Fiecare cu parerile lui. insa nu am dreptate? In ziua de azi baietii par mai mult a fete decat a barbati. ok nu zic de toti dar majoritatea da!
tia întreabă: