nu cred ca e adevarat.eu am ochii verzi si una dintre calitatile mele este sinceritatea. d fapt nu stiu sa mint mai ales in fata persoanelor care ma cunosc catusi d putin.am avut iubiti cu ochii caprui dar nu am fost in special atrasa d ochii lor sau d culoarea ochilor.intotdeauna mi-am ales iubitii dupa caracterul, personalitatea si comportamentul lor, nu dupa culoarea ochilor.
Mai.sincer,eu am ochii verzi si, de obicei mai mint asa.Nu minciuni mari. dar noh. Despre ochii caprui, nu e chiar adevarat.adica eu prefer tot ochii verzi, albastrii sau negrii. Ochii caprui, dupa parerea mea sunt prea comuni.Bine,dar am intalnit si persoane cu ochii caprui si erau superbi
by daii
Ochii capriu sunt blanzi
Si de dragoste flamanzi
Chiar de rad sau sunt tacuti
Te indeamna sa-i saruti.
Ochii verzi ca fundul marii
Te insala deseori
Te vad in culmea disperarii
Si tot sunt inselatori.
Ochii negri arzatori
Cand ii vezi tit dau fiori
Uitendu-te mult la ei
Zambesti fara sa vrei.
Ochii albastri ca seninul
Te imbata ca si vinul
Totdeauna sunt gelosi
De'aia sunt si frumosi
depinde de persona...eu nu ma stiu mincinoasa
Asa este zicala, pentru ca rimeaza. Toti ochii sunt frumosi, insa privirea si lumina care vine de la ei, pot spune mult despre persoana respectiva. Depinde daca stii sa interpretezi.
Ochi verzi niciodata sa nu-i crezi, ochi albastri curul broastei ochi caprui fura inima oricui, ochi negri si blanzi de dragoste sunt flamanzi... ochi sunt ca niste oglinde al sufletului!
Ochii albastrii ca seninul, te imbata ca si vinul nu cum ai zis tu
Fabianiba întreabă: