| AtateaConditii a întrebat:

Odata ce am ajuns la liceu am dar de niste colegii foarte prosti, care se cred mai superiori si decat presedintele Americii. Baietii in general, cand vede o colega mai uratica asa din clasa incepe sa isi bata joc. Cand trece pe langa ei incepe sa fuga intentionati ca sa dea de inteles ca ii scarba de aceea persoana. Sau cand sta in banca cu o fata fac tot felul de figuri. Culmea la baieti nu fac asa, numai daca fata e frumoasa si are un corp stilata o respecta ca altfel. Ce as putea sa le zic unor astfel de specimene care se cred regii universului ca sa le inchid gura sau si mai bine sa ii fac de ras?

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Sunt atat de idioti incat fiecare gura de aer pe care o iei in preajma lor ar putea fi contaminata. Si acum fie vorba intre noi, daca ar fi facut si la baieti asa, s-ar fi putut alege cu o bataie rupta din rai...cine stie. Cel mai bine ai incerca sa te faci remarcata in randul celor care stau bine din punct de vedere psihic. Nu incerca sa le explici cat de mult te deranjeaza insultele lor ca o faci degeaba, nu se vor opri, ba din contra...se vor lega in mod special de tine.

8 răspunsuri:
| AtateaConditii explică:

Scuze de greselile gramaticale, m-am garbit.

| Azazea a răspuns:

This post gave me cancer

| AtateaConditii explică (pentru Azazea):

Treci pe la doctor, poate mai ai o sansa.

| Azazea a răspuns (pentru AtateaConditii):

Nu mai am

| AtateaConditii explică (pentru Azazea):

Cancer sau sansa?

| Azazea a răspuns (pentru AtateaConditii):

Sansalaughing
iti era asa de greu sa scrii si tu corect?
of of of laughing

| Francykissme a răspuns:

Spune-le ca nu totul se rezuma la aspect fizic, dar desigur ei au o mentalitate, dupa parerea mea, prosteasca. Spune-le cum s-ar simti ei, si incearca sa le deschizi ochii sa vada ca nu toti cei frumosi/stilati sunt de treaba si buni prieteni.
Fara suparare, dar nu prea cred ca o sa reusesti, de obicei, astfel de oameni nu pot fi schimbati doar daca o sa le intample si lor ceea ce le fac altora.
Bafta! :*

| annapwp a răspuns:

1.daca o sa le ti piept probabil ca te vor lua peste picior dupa o zi, 2. daca ii faci de ras or sa se razbune.mai bine 1.nu ii bagi in seama sau 2.gasesti o cale sa ii eviti.