anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Of... acum sunt racita de fapt nu am febra, doar ca ma doare foarte rau in gat, adorm foarte greu, ma scol repede si am dureri mari "dupa ceafa", nu stiu ce sa mai fac...am luat si sirop si niste pastile dar tot nu mi-a trecut (de 3 zile o tin in continuu asa crying) ce imi recomandati?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca e deja cazul sa te vada un medic maine dimineata.

| babyblue_8473 a răspuns:

Tantum verde pentru gat.
In rest, consuma multe lichide, fructe.Sa urmezi tratamentul inca 2-3 zile, daca nu, incearca Humex! Mie asa imi trece.

Te pup, insanatosire grabnica!

| sy46 a răspuns:

Pentru durerile de care spui, maseaza-te cu Carmol, solutie de uz extern pe care o poti procura din orice farmacie.Bea ceaiuri multe cu lamaie si eventual o lingurita-2 de miere.In rest, continua tratamentul pe care-l ieihappy

| Zambete89 a răspuns:

Da, brigaela, dar in perioada aceasta medicul de familie nu lucreaza, am fost la farmacie si farmacista mi-a dat medicamentele

| Zambete89 a răspuns:

Pai humex, am luat ca mi-a dat farmacistahee hee

| alexxaz a răspuns:

Eu stiu ca pentru durerile de gat cele mai bune sunt antibioticele ERITROMICINA din 6 in 6 ore. Incearca-le si ai sa vezi ca in max 2 zile ai sa scapi de dureri si disconfort. La durerile de cap trebuie sa iei niste camante (algocalmin, nurofen,...) si trebuie sa scoti capul pe geam sa iei niste aer curat, na... cat de curat poti. Sanatate!