| dudu10 a întrebat:

Of doamne, incepe scoala sad. Mai ales ca in clasa mea... este baiatul de care-mi place. Si s-au petrecut multe alaturi de el... si acum imi este ciudat sa-l revad... mi se pare ok ca o sa-l vad, dar stiu ca el zice ca nu ma place, desi daca va uitati la prima mea intrebare o sa vedeti ca este interesat de mine, eu vreau sa nu-l mai bag in seama, dar el ma face sa-l bag in seama crying, si el stie ca-l plac si nu stiu... sunt emotionata ca incep scoala. [ cls a 7a ] ce parere aveti. cum sa ma comport? sad... si cum sa ma machiez. [ specific avem uniforme big grinbig grin ]. Multumesc muult! love struck

Răspuns Câştigător
| crisS a răspuns:

Pai eu spun ca in preajma lui sa te comporti cat mai normal posibil dar totusi poti incerca sa iesi in evidenta intr-un mod pozitiv. Poti face o schimbare in modul de a te comporta fi mai indrazneata si daca esti sigura ca te place de ce nu intri in vorba cu el ( despre scola teme profi orice vrei sa vb).

Cat despre machiaj pot zice ca un rimel si putin luciu de buze ar fi suficient la varsta ta mai ales ca probabil la scoala nu va lasa machiate tare nu?! Incearca ceva cat mai natural ( intotdeauna vei fi remarcata pentru un machiaj natural plin de farmec ) happy

Bafta! happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce iti trebuie machiaj? Esti inca o copila, frumoasa cu un ten curat. Sa ai mereu parul spalat si aranjat, sa fii curata si senina. Atat ai nevoie ca sa fii atragatoare si placuta. Cu baiatul, te vei descurca, sunt sigura. O sa vezi tu, ori te place si se invarte in jurul tau, ori te place dar nu suficient ca sa aiba si intalniri extra-scoala cu tine, ori nu te place. Osa vezi cum evolueaza lucrurile, fii linistita. Si oricum vor aparea multi tipi noi! Dar... la scoala-scoala te-ai gandit? Ca incepe studiul si o sa trebuiasca sa inveti, sa raspunzi la tabla...etc. te-ai gandit? Ca mergeti la scoala ca sa invatati si abia apoi sa intalniti tipi care pot deveni iubitii vostri te-ai gandit? Hai, gandeste-te la viitorul tau, invata, pregateste-te pentru viata, iar in weekend gandeste-te la baieti. Ce zici? Ti se pare ok?

| Parintele a răspuns:

Frate clasa a 7 a si tremuri de emotie ca o nuia la gandul ca o sa vezi un baiat?! Pai la 20 de ani ce o sa mai faci? Mai bine gandeste-te ce iti trebuie pentru scoala.
Ca machiaj te poti inspira de aici :
http://stil.acasa.ro/articole/stil/Machiajul-adolescentei

Oare si el o fi tot atat de emotionat ca tine sau te-o fi uitat deja?:P

| Helene a răspuns:

Da si eu incep scoala si sunt emotionata ca ma voi revedea cu prietenul meu. Avem multe amintiri.Este greu pana te obisnuiesti cu gandul ca il vezi in fiecare zi.De obicei cand te duci la scoala trebuie sa arati foarte bine. Din faptul ca petreci 6, 7 ore intr-o administratie si pur si simplu este bine sa te simti tu curata! Cat despre intalnirea cu prietenul tau nu iti face probleme.Succes!

| dudu10 explică:

@ NoGod : nu cred ca m-a uitat. happy Mai ales ca in timpul vacantei am mai iesit si ne-am intalnit.

| pacatel a răspuns:

Eu sunt de acord cu tnmah multa baftatonguetonguetonguetonguetongue